AD

HOROSCOP

Cele două cupluri care vor trăi fericite până la adânci bătrâneți

todayoctombrie 19, 2018

Background
share close
AD
AD

UPLUL FECIOARĂ ȘI LEU

Nativul Fecioară și nativul Leu sunt de departe cele două semne care se potrivesc de minune, cele două semne care se înțeleg perfect.

Fecioara este avidă de atenție, la fel ca și Leul, iar de aici poate porni un război total. Fiecare așteaptă ca celălalt să facă primul pas. În cele din urmă, cel care face un pas înainte este Leul, deoarece Fecioara este prea încăpățânată să cedeze.

Iubirea dintre cei doi poate fi asemănată cu o joacă între șoarece și pisică, iar rolurile se schimbă în funcție de situație.

Fecioarelor nu le place deloc firea cheltuitoare a Leului, deși, și ele, atunci când sunt doar cu prietenele, aruncă destul de mulți bani prin mall-uri. Fecioara are tendința de a-i arăta Leului unde exagerează cu cumpărăturile și este capabilă să îi facă un tabel de cheltuieli de care Leul ar putea ține cont, pentru că duce lipsă de organizare.

Compatibilitate Pești – Balanță. hiar dacă sună frumos, combinaţia Aer şi Apă nu prea este una de durată.

Ştim că te-ai îndrăgostit de un nativ Peşti pentru că te-a fermecat cu aerul său misterios şi fascinant, însă în adâncul lor nu sunt altceva decât nişte zăpăciţi, cu un amalgam de sentimente contradictorii.

Compatibilitate Balanţă-Peşti. Acum mai depinde şi de noroc. Cu unii Peşti te poţi înţelege de minune, cu alţii…nu prea. Problema cea mai mare va fi găsire unui echilibru, ajungerea în acel punct de armonie şi stabilitate.

Peştii sunt firi visătoare şi altruiste. Nu te vei plictisi să vorbeşti cu ei, pentru că au mereu lucruri interesante de spus şi au o grămadă de idei geniale. În plus, nu sunt genul care să-şi dorească să ţină frâiele unei relaţii, aşa că rplul tău de lider poate fi exercitat în voie. Poate te întrebi: Bun, atunci unde e problema? Problemele, mai bine zis.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com