AD

HOROSCOP

Cele două zodii care vor avea noroc cu carul în următorii 5 ani

todaydecembrie 11, 2017 5

Background
share close
AD
AD

Berbec

Se pare că vei începe să culegi roadele muncii tale din ultimii 10 ani, în care ai tras pe brânci şi în care poate ai avut impresia că totul efortul este în zadar.

Următorii 5 ani vor fi extrem de prolifici – vei obţine succese după succese. Veniturile tale vor creşte constant, vei dobândi o poziţie socială şi mai bună, cu o vizibilitate mai mare.

Nu este exclus să îţi măreşti familia, aducând pe lume un copil – următorii 5 ani sunt, practic, perfecţi pentru întemeierea unei familii, asta dacă nu ai făcut-o deja.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, următorii 5 ani sunt ideali pentru flirt, dragoste şi iubire. Este posibil ca anul 2019 să vină cu un succes răsunător în afaceri. Tot în acest an este posibil să primeşti o moştenire.

Până în anul 2022 vei reuşi să atingi apogeul carierei, profesiei căreia i-ai dedicat ultimii ani din viaţă. Popularitatea ta va fi într-o continuă creştere şi vei avea succes pe toate planurile.

De asemenea, vor lipsi grijile financiare. Va fi o perioadă plină de experienţe pozitive, o perioadă în care ţi-ai putea îndeplini un vis, fie în ceea ce priveşte cariera, fie în ceea ce priveşte viaţa personală. De asemenea, ţi-ai putea achiziţiona o locuinţă.

Ce efecte are ciocolata asupra sănătăţii: bune şi rele

Ciocolata. Diavolul decadent. Cei mai mulți dintre noi îl iubesc sau îl urăsc și, până de curând, credeam că cei din urmă erau norocoși datorită numărului mare de calorii al ciocolatei și asocierii sale cu lucruri precum diabetul, acneea și obezitatea. Deci, de ce mi-a schimbat părerea? Recent am descoperit câteva lucruri interesante despre ciocolată.

După cum a fost dovedit, mulţumită ingredientului principal al ciocolatei, cacao, aceasta se bucură de o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv reducerea colesterolului, reducerea riscului de probleme cardiace și prevenirea declinului cognitiv. Se pare că ingredientul principal, cacao, este una dintre cele mai bune surse de antioxidanți de pe planetă, chiar mai mult decât afinele și boabele Acai.

Acum, toate astea sună bine, dar adevărul este că cea mai mare parte a ciocolatei pe care o consumăm are o cantitate foarte mică de cacao și o cantitate și mai mică de cacao, care are și mai multe beneficii.

1)Cacao conține anandamidă; cunoscut sub numele de molecula de fericire, creează un sentiment de euforie și servește ca un ameliorator al dispoziției.

2) Găsit în cacao este un alt compus stimulant al stării de spirit numit feniletilamină. Acest compus declanșează eliberarea endorfinelor, precum și a neurochimilor de tip opium. Aceste substanțe chimice sunt cel mai adesea eliberate natural când ne îndrăgostim, dar păstrăm o doză bună de cacao la îndemână când flacăra începe să se estompeze, deoarece aceleași substanțe chimice sunt cunoscute pentru a îmbunătăți libidoul (de ce credeți că ciocolata este principal cadou de alegere pe Ziua Îndrăgostiților?.

3) Consumul de cacao este cunoscut pentru stimularea nivelurilor creierului de serotonină, compuşii chimici care ne fac să ne simţim bine.

4) Se pare că este bună pentru inima și sufletul tău. Cacao nu numai că te face fericit, datorită bogăției sale în antioxidanți complexi, poate reduce colesterolul rău și poate preveni întărirea arterelor.

5) Cacao poate preveni cheagurile de sânge.

6) Cacao vă menţine tânar.

7) Cacao vă menţine subtire.

Deci, ce am învățat? Cocoa și cacao sunt uimitoare pentru tine, dar cea mai mare parte a ciocolatei pe care o consumăm conține foarte puțin. De exemplu, batoanele de ciocolată cu lapte Hershey nu conțineau urme de cacao până în 2006, când FDA a spus că dulciurile trebuie să conțină cel puțin 10% cacao pentru a fi etichetate ca ciocolată. Mai bine credeți că batonul Hershey conține cantitatea minimă de cacao și se îneacă în toate celelalte ingrediente, inclusiv cantități mari de zahăr și grăsimi.
Deci, iată adevărul urât (sau cel frumos, în funcție de perspectiva dvs.): ciocolata reală poate fi delicioasa dacă sunteți dispus să petreceți puțin în plus și să vă ajustați gusturile în mod corespunzător. Din păcate majoritatea produselor în ziua de azi conţin zahăr, grăsimi, artificiale etc.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com