AD

HOROSCOP

Cele mai afectuoase 4 zodii: fidelitatea şi iubirea imensă caracteristici definitorii

todaydecembrie 17, 2017 1

Background
share close
AD
AD

Fiecare zodie are caracteristici definitorii, pozitive sau mai puţin, care le umbreşte persoanlitatea sau le scoate în evidenţă calităţile.

Există însă patru zodii caracterizate în mod definitoriu de fidelitatea şi iubirea faţă de partener.

Taur

Din toate semnele, Taurul este adesea descris ca cel mai senzual semn zodiacal. „Îi place să dea şi să primească afecţiune şi să se conecteze prin cele cinci simţuri, în special atingerea“, spune astrologul Juliana McCarthy. Deci, dacă îţi doreşti un partener care să te aştepte cu petale de trandafiri pe pat şi două pahare de şampanie, alege-ţi un partener Taur. De asemenea, ei sunt recunoscuţi şi pentru viaţa sexuală picantă. „Vor explora corpul partenerului lor şi vor face cunoştinţă cu fiecare parte tangibilă, încet şi cu atenţie. Acesta este limbajul iubirii Taurului – atingere”, spune McCarthy, citat de bustle.com.

Leu

Este semnul zodiacal care primeşte punctaj maxim atunci când vine vorba de afecţiune. Sunt afectuoşi în adevăratul sens al cuvantului . „Acesta este semnul centrat pe inima“, spune McCarthy. Cu siguranţă vă vor arăta acest lucru ţinându-vă de mâna de fiecare dată când va avea ocazia, îmbrăţişându-vă şi profitând din plin de orice şansă de a-şi exprima iubirea. Dar amintiţi-vă şi că Leii doresc să primească la rândul lor afecţiune. „Ei vor să se îmbrace în dragoste şi adorarea partenerului“, spune McCarthy. Deci, dacă vreţi să cucveriţi un nativ Leu, oferiţi-i toată atenţia de care au nevoie.

Balanţă

Balanţa ştie din primul minut care este partenerul potrivit pentru ea şi, odată ce îl alege, dragostea şi fidelitatea faţă de acesta durează toată viaţa. „Ei iubesc dragostea şi se îmbracă în dragoste prin gesturi de afectivitate“, spune McCarthy. „Dragostea lor este curată, frumoasă şi inspirată – nativii Balanţă adorând să dăruiască scrisori de dragoste, poezii şi cadouri ieşite din comun“. Balanţa îşi acceptă partenerul fără să dorească să îl schimbe şi îi apreciază originalitatea.

Peşti

Dacă sunteţi născuţi în această zodie sau întâlniţi un astfel de nativ, să ştiţi că Peştii sunt caracterizaţi de o imensă compasiune faţă de cei din jur. „Peştii sunt semnul cu cel mai crescut nivel de compasiune, empatizând şi înţelegând complet celelalte semne şi adaptându-se oricărei personalităţi“, spune astrologul. Şi în cazul lor, totul se reduce la reciprocitate, când vine vorba de iubire. „Dacă le oferiţi afecţiune, ei vă vor răspunde în acelaşi fel“, a adăugat McCarthy.

7 lucruri despre care nu ar trebui să vorbești

Când căutați îndrumare, nu asculta niciodată pe cei fără suflet. Fiți amabili cu ei, îmbrăţişaţi-i în binecuvântări, dar nu urmați sfatul lor. “~ Clarissa Pinkola Estés

În ciuda a ceea ce spunem, majoritatea dintre noi ar prefera să rămână în zona noastră de confort și să discutăm subiecte care ne mențin într-un loc cald și sigur cu privire la viețile noastre. S-ar putea spune că “gândim în afara cutiei” sau că suntem capabili să ne distrugem propriile paradigme mentale sau să ne întindem zonele de confort, dar când se ajunge cu adevărat la asta, majoritatea dintre noi păstrăm cu desăvârșire “cutia” și în mod repetat gândițim în paradigme confortabile, dar învechite.

Tocmai de aceea este o idee bună să vorbim despre lucruri despre care nu trebuie să vorbim. Subiectele tabu sunt de obicei cele mai bune subiecte de discutat. Deoarece reprezintă, de obicei, o închidere psihologică în mecanismele condiției umane. Ele sunt, de obicei, un fel de lovitură de viteză evolutivă pe care trebuie să o depășim pentru a avansa ca specie. Discutându-le, disecându-le și întrebând, am putea descoperi noi modalități de a sparge paradigmele mentale și de a gândi în afara cutiei. Într-adevăr, putem descoperi chiar și o modalitate mai inteligentă de a fi oameni. După cum a spus Ray Kurzweil în The Singularity is Near, “Singura noastră responsabilitate este să producem ceva mai deștept decât noi; orice probleme dincolo de asta nu sunt ale noastre pentru a rezolva “.

Puterea:
“Aproape toți oamenii pot să stea în fața adversității, dar dacă vrei să testezi caracterul unui om, dă-i puterea.” ~ Abraham Lincoln

În general, puterea este bogăția. Nu contează ceea ce reprezintă bogăția: bani, aur, piele de cerb, scoici, abilități. Dacă orice persoană din orice dinamică culturală dobândește suficientă avere, ea are putere asupra altora în acea cultură. Ceea ce o persoană face cu puterea lor va defini caracterul său.

Dacă o persoană are putere asupra altora, atunci caracterul lor este bolnav, opresiv, limitator și tiranic. Dacă o persoană își folosește puterea pentru a-i ajuta pe alții, atunci caracterul lor este sănătos, compasional, eliberator și prestigios.

Problema cu modul în care cei mai mulți oameni se ocupă de puterea lor astăzi este că aceștia tind să-i stăpânească pe ceilalți, datorită unei mentalități depășite “supraviețuirea celui mai puternic”, înzestrată prin condiționarea culturală, spălarea creierului și propaganda care creează un fel de mentalitate. Am uitat cum cooperarea trebuie să fie primară în fața concurenței, pentru a evolua treptat ca specie. Pe scurt. Este timpul să discutăm și să ne învățăm reciproc adevărata natură a puterii.

2.Inegalitatea veniturilor:

“Scopul principal al poliției este de a impune iluzia celor cu multe bucăți de hârtie. Cei fără hârtii pun botul, în general, la aceste iluzii aproape la fel de rapid și complet ca și cei cu. Aceste iluzii au consecințe extreme în lumea reală. “~ Derrick Jensen

Inegalitatea veniturilor este un descendent direct al aristocrației vechi. A avea mai mult decât ceea ce avem nevoie a devenit aproape patologic în civilizația noastră modernă. Problema constă în psihologia banilor și relevanța ei față de realitate. Relevanța este un fenomen ecologic / cultural. Este o condiție culturală. Banii sunt un bun exemplu în acest sens. Banii sunt doar o invenție. Dacă cineva nu atribuie nici o valoare banilor, atunci nu au nici o valoare, atat de simplu.

Toată valoarea este actualizată doar prin imaginație. Cu toții suntem de acord, ca societate, că banii reprezintă schimbul de bunuri și, prin urmare, au valoare. Acest lucru este bun, dar numai dacă înțelegem că este o iluzie în primul rând; că este o abstracție a unei abstracții. Atunci când pierdem din vedere acest lucru, lucrurile se înrăutățesc. Atunci când pierdem din vedere valoarea ca adevăr, lucrurile devin nesănătoase.

Adevărul ca valoare trebuie să atragă adevărul-ca-certitudine, altfel toate lucrurile devin scoase din balanță. Problema cu banii fiind ritualul preeminent al zilelor noastre este că se bazează pe adevărul-ca-certitudine.

Avem nevoie de un nou ritual. Avem nevoie de un ritual care să atragă ritualul de bani și consumul excesiv care provine de la el. Avem nevoie de o modalitate de a difuza și de a repeta bogăția imorală. Și atunci trebuie să transformăm într-un fel acest aspect al machiajului nostru psihologic. Dar cum facem asta? Înțelegerea # 1 din această listă ar putea ajuta. De asemenea, înțelegerea modului în care funcționează o economie bazată pe resurse poate adăuga mult la această înţelegere.

3.Inegalitatea sexuală:

“Nu există nici o slăbiciune la fel de mare ca forța falsă“.

Sexul nu este egal. În general, femeile sunt mai puternice decât bărbații în toate privințele, în afară de una: forța fizică. Și chiar și atunci, femeile se pot descurca mai bine cu durerea decât bărbații. Uitați de bani, posesiuni, puteri militare. Acestea sunt puteri fragile și pretențioase. Adevărata putere este abilitatea de a crea viață. Nici un animal nu creează viața mai puternic decât animalul feminin. Toate femeile sunt privitoare la această putere prolifică. Dacă acest lucru nu este suficient, femeile au o idee intuitivă care lipseşte în majoritatea bărbaților. Ei au acces la un alt sistem de cunoaștere pe care puțini bărbați îl dezvoltă vreodată – cum Clarissa Pinkola Estes numește “cunoașterea profundă“. Mai presus de toate, femeile sunt cele mai apropiate. Omenirea are o relație cu mama natură.

Dar, există un flipside la această monedă: noțiunea cliché acum, “cu mare putere vine o mare responsabilitate“. Pentru că femeile sunt mai puternice decât bărbații înseamnă că femeile ar trebui să fie mai responsabile decât bărbații. Ei trebuie să fie mai responsabili cu puterea lor. Acest lucru nu înseamnă că bărbații nu trebuie să fie responsabili. Înseamnă doar că responsabilitatea unui om este secundară, în timp ce responsabilitatea femeii este primară. Această idee nu este niciodată discutată, deoarece majoritatea oamenilor presupun în mod fals că bărbații sunt mai puternici decât femeile.

4.Actualizarea politicii:

Citeste continuarea pe pagina 2

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com