Cele mai delicioase rețete ale ducesei Meghan Markle. Sos pentru paste și chec cu banane în stil regal

Meghan Markle este foarte pricepută în bucătărie. Deși arată foarte bine și nu pare să consume orice preparat, ducesa spune că este foarte pofticioasă și îi place să încerce tot felul de rețete. Totuși, stă departe de mâncarea nesănătoasă și este o mare fană a sushi-ului și îi plac mult și fripturile, carnea de pui sau brânzeturile.

Unul dintre cele mai interesante trucuri pe care le știm de la Meghan este un sos pentru paste cu totul și cu totul special. Ducesa este foarte mândră de acest preparat gustos pe care îl știe de la un prieten și care, de altfel, este și foarte sănătos.

„Sosul devine atât de cremos, ai jura că are o grămadă de unt și ulei în el, însă are numai zucchini, apă și bouillon”, afirma Meghan.

Ingrediente:

1 lingură de ulei de măsline
– 5 zucchini (dovlecei) medii, tocați
– jumătate de cană de apă
– 350g de paste
– sare și piper după gust
– o cană de parmezan ras (opțional)

Se încălzește uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu, după care se adaugă zucchini, apă, și bulion. Se lasă la foc mic și se acoperă oala.

Lăsați oala la foc foarte mic timp de 4 ore, până când sosul devine foarte cremos. Când sosul este aproape gata, se fierb pastele și apoi se scurg, după care se adaugă peste acel sos.

Adăugați piper și sare sosului și presărați niște parmezan deasupra pastelor, dacă doriți. Serviți imediat!

Preparate regale

La fel de cunoscută este și rețeta de banan bread a lui Meghan Markle. Mulți spun că acest chec cu banane este unul dintre cele mai gustoase preparate, iar ducele este absolut înnebunit după acesta, mai ales dacă are multe banane.

Secretul acestui preparat este că Meghan adaugă fulgi de ciocolată și ghimbir cristalizat.

Ingrediente:

  • 100 de grame de unt moale sau o jumătate de ceașcă de ulei
  • 140 de grame de zahăr
  • un ou bătut
  • 225 de grame de făină
  • două lingurițe de praf de copt
  • 3-4 banane (de mărime medie)
  • 80 de grame de nuci tocate (se pot folosi și nuci pecan sau alune)
  • 50 de mililitri de lapte

Pași de urmat:

Nucile se toacă la robot, dar nu foarte mărunt. Bananele se descojesc și se amestecă până când devin o pastă omogenă

Peste babane se adaugă untul, nucile, laptele, oul și zahărul, apoi se mixează împreună până ce amestecul devine uniform. Mai apoi se adaugă și făina și praful de copt, treptat, pentru a evita cocoloașele.

Apoi, compoziția se toarnă într-o tavă de chec, unsă anterior cu ulei și tapetată cu făină, și se lasă la copt în jur de 40 de minute, la o temperatură de de 180 de grade Celsius.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com