Cele mai invidiate femei din zodiac

iecare zodie are calitățile și norocul ei în viață, dar sunt câteva cărora le merge totul din plin și care, orice ar face, au succes, sunt fericite și invidiate de ceilalți. Află dacă te numeri printre ele, mai ales că următorul clasament se referă doar la femei.  

a

Nativele din Taur pe primul loc

Cochete, seducătoare și sociabile, femeile născute în Taur o au drept protectoare pe Venus, iar influența acestui astru le aduce numai noroc și dragoste. Bineînțeles că au și ele perioade mai dificile în viață, dar de fiecare dată se ridică mai sus, câștigă mai mult și recuperează tot ce au pierdut, mai ales dacă este vorba de dragoste. Femeile Taur au întotdeauna mai mulți admiratori și cele mai multe șanse în carieră, ceea ce atrage invidia colegelor mai puțin norocoase.

Nativele din Săgetător, femei puternice

Femeile din Săgetător se nasc sub protecția planetei Jupiter, supranumit astrul șanselor ceea ce le garantează un destin de succes, cu multe reușite și evenimente inedite, cu multe aventuri, pasiune și împliniri. Chiar dacă întâmpină tot felul de obstacole și complicații, Săgetătoarele sunt bucuroase de provocări și le transformă în șanse. Niciodată nu se dau bătute și au o poftă de viață de invidiat, tocmai de aceea reușesc să treacă peste toate greutățile și atrag succesul de partea lor.

Nativele din Balanță, apreciate și iubite

Venus, micul benefic al zodiacului, le protejează pe nativele din Balanță și le ajută pas cu pas să obțină în viață ceea ce doresc. Poate că, uneori, își împlinesc mai târziu dorințele, poate că banii sau dragostea vin mai greu decât și-ar dori, dar vin la timpul potrivit pentru a le face viața frumoasă. Puține Balanțe sunt nefericite și numai pentru scurt timp. Sunt energice, optimiste, vorbărețe și se implică în activități atât de diverse, încât au mereu viața plină. Nativele Balanțe au mulți admiratori și mulți prieteni, dar poate mai puține prietene. Ele sunt apreciate în special de bărbați și în viața personală, și în carieră, și de multe ori invidiate de celelalte femei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com