AD

HOROSCOP

Cele mai pasionale cupluri de zodii

todaydecembrie 15, 2017 7

Background
share close
AD
AD

Atunci când ne îndrăgostim de o persoană, este greu să spunem ce trăsături ale persoanei dragi ne-a făcut să nu mai ținem cont de nimic și să ne lăsăm purtați de val.

Totuși, cel mai important aspect într-o relație este pasiunea, care nu lasă dragostea să moară nici măcar atunci când apar primele nemulțumiri și dificultăți.

Tocmai despre această pasiune care leagă zodiile vei afla și mai jos. Cele mai pasionale cupluri din zodiac sunt legate de emoții și sentimente puternice, dar și de o anumită chimie care îi ajută să se conecteze la un alt nivel. Ești curioasă să afli despre cine este vorba? Află mai jos!

Iată care sunt cele mai pasionale cupluri din zodiac!

Berbec-Balanță
Berbecul are calități de lider, care se reflectă atât în viața profesională, cât și în cea personală. Atunci când își alege partenerul, acesta trebuie neapărat să fie o persoană care să se lase controlată. Focul pasiunii se poate manifesta în Berbec și în ceea ce privește viața sexuală. Balanța este partenerul ideal pentru Berbec. Acesta este atras de onestitatea și sociabilitatea Balanței. Nevoia Balanței pentru dependență emoțională completează natura manipulatoare a Berbecului și îi permite acestuia din urmă să își copleșească partenerul cu pasiune. Atunci când se unesc, acești doi nativi formează un cuplu puternic.

Taur-Fecioară
Taurul este o persoană care pune un foarte mare accent pe familie. Deoarece este tradiționalist, Taurul vede în a face dragoste un act mult mai intens decât este de fapt. Romanticul Taur este compatibil cu Fecioara, care este, de asemenea, atrasă de viața de familie. Taurul ar trebui să stea departe de Săgetător, deoarece acesta nu va reuși niciodată să îl facă fericit pe deplin.

Gemeni-Săgetător
Gemenii sunt, de obicei, persoane vesele, pe care vei dori să le ai în jurul tău ca prieteni. Atunci când vine vorba de dragoste, acest nativ devine ceva mai difil. Zodia Gemeni este speriată de relații, deoarece are impresia că acest lucru o va lega de o singură persoană pentru totdeauna. Gemenii vor de la partenerul lor o persoană intelectuală și înțeleaptă. Săgetătorul este cel mai bun partener pentru Gemeni. Și Săgetătorului îi este teamă că își va pierde libertatea într-o relație și va înțelege nevoia nativului din Gemeni de a fi ceva mai detașat. Atunci când cei doi sunt împreună, sunt extrem de fericiți și se simt în siguranță unul în compania celuilalt. În ceea ce privește incompatiblitatea, Gemenii nu pot avea niciodată o relație fericită cu Capricornii.

Rac-Taur
Racul este o persoană empatică. Mereu este în căutatea unei relații serioase și pe termen lung, în cadrul căreia să se conecteze cu partenerul lui emoțional. Emotivul și seriosul Taur este cea mai bună partidă pentru sensibilul Rac. Acești doi nativi se completează perfect și se iubesc cel mai frumos. Totuși, nativul din Rac trebuie neapărat să evite Leul, a cărui aroganță îl poate răni.
barbat care tine fata partenerei in maini

Leu-Berbec
Plin de mândrie și greu de iubit, Leul este printre singurele zodii care au dificultăți în a menține legături de durată cu o persoană. Berbecul are o compatiblitate bună cu Leul datorită firii pasionale. Acești nativi își exprimă dragostea cu o grandoare și cu o elegantă cu care nimeni nu poate concura. Ca și dragostea lor, și certurile pot fi destul de aprinse. Totuși, acești doi nativi se vor înțelege destul de bine și vor trece cu bine peste momentele tensionate. Scorpionul este cea mai proastă potrivire pentru Leu. Au firi diferite și tind să aibă certuri înflăcărate, în care niciunul nu este dispus să renunțe.

Fecioară-Scorpion
Fecioara este una dintre cele mai ordonate zodii. Perfecționismul acesteia o face să fie destul de rezervată cu partenerul ei, dar foarte atentă la nevoile perechii sale. Scorpionul pasional poate avea o legătură destul de puternică cu Fecioara. Relația lor este intensă și plină de emoții. Natura disciplinată a Fecioarei îi aduce echilibru și pace Scorpionului, pe când sexualitatea Scorpionului o ajută pe Fecioară să iasă din carapace și să își exprime senzualitatea.

Balanță-Gemeni
Balanța este o diplomată înnăscută și poate rezolva conflicte extrem de ușor. Urăște singurătatea, dar și persoanele care nu se ridică la așteptările ei intelectuale. Mereu curioasă, Balanță iubește să întâlnească persoane noi și să învețe anumite lucruri de la acestea. Cel mai bun partener pentru acest nativ este semnul zodiacal Gemeni. Ambii nativi sunt atrași unul de celălalt datorită firii deschise și comunicative, dar și inteligenței. De asemenea, stabilitatea Balanței îl ajută pe nativul din Gemeni să rămână cu picioarele pe pământ.

Scorpion-Pești
Deși pare dur și inflexibil, Scorpionul este, de fapt, extrem de emoțional, dar și răzbunător. Acești doi nativi pun multă pasiune în tot ce fac. Sunt agresivi și dominanți atunci când vine vorba de persoana iubită și tocmai din acest motiv se potrivesc atât de bine. Atunci când sunt împreună, nimic nu îi poate afecta. Scorpionul înțelege natura emoțională a Peștilor, iar supunerea celor din urmă îl ajută pe Scorpion să își manifeste pasiunea și intensitatea.
cuplu care se tine in brate

Săgetător-Vărsător
Dacă există un lucru pe care Săgetătorul îl urăște cel mai mult este stabilitatea. Această pasăre liberă este făcută pentru a călători și pentru a cunoaște locuri și oameni noi. Are nevoie de libertate pentru a supraviețui. Fiecare zi trebuie să îi aducă lucruri noi. Dacă acest lucru nu se întâmplă în relația de cuplu și se instalează monotonia, atunci fii sigură că își va lua curând zborul. Vărsătorul poate să îi înțeleagă cel mai bine această nevoie, deoarece și el simte la fel. Vărsătorul va reuși să aducă stabilitate în relație cu firea lui deschisă, dar și dragostea pentru aventură. Cei doi nu vor avea parte de niciun moment de plictiseală!

Capricorn-Fecioară
Capricornul este ambițios și dedicat. Știe ce vrea în viață și nu se lasă până nu obține aceste lucruri. Într-o relație, preferă să fie mai reținut, deoarece doar în acest mod nu poate fi rănit. Disciplinata Fecioară înțelege această nevoie a Carpricornului și îl ajută să mențină ordinea. Ambii parteneri sunt extrem de determinați și formează o familie disciplinată.

Vărsător-Balanță
Atunci când nu îi convine ceva, Vărsătorul nu se va sfii să își manifeste indignarea. Întotdeauna este în căutarea dreptății și vrea să aducă pacea în lume. Dorința Balanței pentru egalitate îl face pe Vărsător să creadă că a găsit un partener care îi înțelege exigențele și care îl ajută să obțină dreptatea. Acești doi parteneri se respectă foarte mult și se văd egali în relație. Vărsătorul ar trebui să evite orice legătură cu Racul, care îl poate considera o persoană destul de nebună.

Pești-Capricorn
Nativul din Pești și Capricornul sunt doi poli opuși care se atrag. Peștii sunt creativi și visători, iar acest lucru îl va inspira pe Capricorn în a-și îndeplini visele. Peștii se vor asigura că partenerul lor va avea parte de momente creative, în timp ce Capricornul își va ține jumătatea cu picioarele pe pământ și nu îi va permite să se scufunde.

Acestea sunt cele mai pasionale cupluri din zodiac, ale căror legături nu pot fi niciodată distruse!

 

 

sursa:divahair.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com