Cele mai puternice 2 rugăciuni pentru mame (pentru fiu și pentru fiică) – Citește-le în fiecare zi pentru sănătatea copiilor - RADIO FX NET

Cele mai puternice 2 rugăciuni pentru mame (pentru fiu și pentru fiică) – Citește-le în fiecare zi pentru sănătatea copiilor

Cele mai puternice 2 rugăciuni pentru mame (pentru fiu și pentru fiică) – Citește-le în fiecare zi pentru sănătatea copiilor
Orice rugăciune are mare putere, dar rugăciunea mamei pentru copilul ei este deosebit de importantă.

Orice mamă iubitoare vrea doar ce este mai bun pentru copiii ei și face tot posibilul ca fiul sau fiica ei să crească sănătos, să studieze cu succes, să fie amabil, grijuliu și harnic.

Acestea sunt cele două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiu și pentru fiică. Ține-le minte pe ambele și rostește-le cu credință în fiecare zi, pentru binele și sănătatea copiilor tăi.
Rugăciunile pentru fiu și pentru fiică sunt ușor diferite, deoarece rugăciunea pentru sănătatea și bunăstarea fiicei se adresează Sfintei Fecioare și Domnului Dumnezeu pentru fiu. Este necesar ca aceste rugăciuni să fie citite cu sinceritate și din inimă, concentrându-te pe fiecare cuvânt.

Aceste cuvinte pot înmuia destinul unui copil și îl pot clarifica, pot ajuta să-l scape de boală, să depășească dependența și să aleagă modul corect de viață.

Rugăciune pentru fiică
Te rog, Maica Domnului, cea mai sfântă, dă sănătate fiicei mele. Știi cum visează sufletul său, dă-i în viața ei zile mai clare! Mă rog pentru fericire, frumusețe, noroc și multe minute pline de bucurie. Fă-o să plângă mai puțin de amar. Lasă fericirea să-i cuprindă orele. Dacă cineva o supără, mânia nu se topește, știu: va fi o lecție pentru sfânta ei tărie și iubirea ta și dacă ea este slabă în spirit, sau nu-și găsește imediat drumul în viață, ajut-o cu rugăciunea ta zilnică.”

Rugăciune pentru fiu

„Te rog, Dumnezeule milostiv! Iartă-mi păcatele mele. Nu îmi este nimic mai apropiat și mai drag decât iubirea Ta atotcuprinzătoare. Nu cer nimic pentru mine, mă rog pentru fiul meu: trimite-i liniște și pace, învață-l să devină un om adevărat, cu suflet bun. Ferește-l de ciuda și răutatea oamenilor, ajută-l să vadă rațiunea în lume, în păcat și să rămână drept, mereu în umbra milosteniei Tale.”

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE