AD

HOROSCOP

Cele mai puternice 4 zodii: reuşesc să-şi atingă orice obiectiv

todayfebruarie 20, 2018

Background
share close
AD
AD

Berbec
Berbecii sunt energici şi aventuroşi, având o personalitate intensă şi vie. Sunt neînfricaţi şi pregătiţi să facă faţă unor noi provocări şi să ocupe poziţii de lideri. Sunt, de asemenea, impulsivi şi doresc să se revolte şi să se opună opiniei celor din jur. Ei îşi exprimă liber punctul de vedere, iar asta le aduce mulţi duşmani. Energia şi capacitatea îi face pe Berbeci una din cele mai puternice zodii.

Rac
Sunt cunoscuţi pentru imprevizibilitatea lor şi schimbarea rapidă a părerilor, dar şi pentru persistenţa şi forţa lor. Racii sunt oameni foarte încrezători, siguri de abilităţile lor, o trăsătură care le determină creşterea ambiţiei atât în ​​viaţa profesională, cât şi în cea personală. Ţin cont de părerea prietenilor şi a familiei şi se laudă cu onestitatea lor. Încrederea în sine şi perfecţionismul îi ajută să obţină şi să creeze tot ceea ce îşi doresc.

Leu Caracteristica cea mai relevantă a Leului este personalitatea puternică a acestuia şi disponibilitatea de a conduce şi de a îndruma. Ei sunt lideri naturali care nu se tem să sufere adversitatea şi au o mare capacitate de a elabora şi executa planuri şi strategii pentru a atinge obiectivele stabilite. Tăria lor de caracter îi face un pic aroganţi, încăpăţânaţi şi mândri. Ceea ce îi face pe Lei să fie unul dintre cele mai puternice semne zodiacale este determinarea lor şi charisma incontestabilă, având capacitatea de a muta munţii din loc.

Scorpion

Scorpionii posedă o personalitate foarte puternică, dar se diferenţiază de alte semne zodiacale prin caracterul lor. Acest lucru este foarte evident pe plan emoţional, fiind nelimitaţi când vine vorba de resursele necesare pentru atingerea obiectivelor. Sunt foarte critici şi puţin aroganţi. În dragoste sunt foarte încăpăţânaţi, dar pasionali şi implicaţi în tot ce presupune o relaţie. Determinarea, motivaţia şi capacitatea de a-şi atinge scopurile fac din Scorpion unul dintre cele mai puternice semne.

13 Fapte neobișnuite despre femei care sunt absolut adevărate

Toate aceste cărți despre cum să înțelegi femeile nu au nimic în comun cu faptele biologice și sociale ale părții mai echitabile a umanității. De exemplu, de ce trăiesc cu 2-10 ani mai mult decât bărbații din întreaga lume. Iată câteva lucruri incredibile care s-au dovedit a fi adevărate despre femei.

Femeile văd mai multe culori.

V-aţi certat vreodată cu partenera de sex feminin peste acele perdele albe pe care le pretinde că sunt crem? Ei bine, asta se datorează faptului că femeile văd în medie cu 20% mai multe diferențe în culori și forme.

Corpul feminin are o rezistență mai mică la alcool.

Credeți sau nu, dar alcoolul este mai periculos pentru femei, deoarece acestea sunt mai predispuse la boli, cum ar fi hepatita (o inflamație a ficatului) și sunt mai susceptibile de a muri din cauza cirozei hepatice (o boală cronică).

Maturitatea este atractivă.

Și nu numai din cauza complexului Oedip. Diferite studii au arătat că o femeie este mai atractivă, cu cât este mai fertilă, așa că femeile care au dat naștere, au crescut într-un corp foarte feminin sau nu utilizează controlul contra nașterii sunt mult mai atractive pentru bărbați.

Femeia medie va manca 2 kg de ruj in viata.

Când luați numărul mediu de rujuri cumpărate de-a lungul unei vieți și gradul de uzură mediu, se întâmplă ca femeile să lingă sau să mănânce cu mâncare aproximativ 2 kg de ruj în viața lor. Acest lucru se traduce la 533.76 rujuri. Desigur, pentru unele femei acest număr este prea mare (sau nu suficient de mare), de aceea este o medie – variază în funcție de țară și de cultură.

Urăsc să-și asume riscuri.

S-ar putea să fi observat că femeile iau mai multe riscuri decât bărbații și că există, de fapt, un motiv științific pentru asta. Cortexul cingular anterior, partea creierului care cântărește opțiunile atunci când se ia o decizie, este mai mare la femei decât la bărbați. Unii susțin că acesta a fost modul în care evoluția a făcut femeile mai îngrijitoare și a salvat “tribul” atunci când au strâns mâncare și au structurat viața socială.

S-ar putea să îşi îngraşe partenerii de viata.

În mod surprinzător, o mulțime de bărbați în relații pe termen lung devin din ce în ce mai mari, femeile ar putea fi motivul. Ei intră într-un mod de “îngrijire” care duce la hrănirea excesivă a partenerului lor (cu intenția de a avea un războinic puternic de partea lor). Există, de asemenea, intenția inconștientă de a face un bărbat mai puțin atractiv pentru alte femei.

Stilul peste comfort

Această curiozitate nu are o explicație științifică – mai degrabă una socială. Societatea și mass-media au presat femeile de-a lungul secolelor pentru a se menține la un anumit standard, fie că sunt picioare mici, fie că este spatele lor, ceea ce înseamnă că majoritatea femeilor aleg o prezentare elegantă în loc de comfort.

Un simţ al mirosului sporit

La fel ca și înainte, simțul mirosului sporit a ajutat strămoșii noștri să supraviețuiască și, așa cum femeile au fost în mare parte culegători, le-au ajutat să aleagă alimentele potrivite pentru familie.

citeste continuarea pe pagina  >>2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com