Cele mai sângeroase omoruri dintre interlopi, după Revoluţie! Cine sunt capii lumii mafiote ucişi în răfuieli

În lumea clanurilor de interlopi au existat de-a lungul anilor o mulţime de reglări sângeroase de conturi. Iată care au fost cele mai şocante dintre omoruri:

Marian Ivan, în vârstă de 43 de ani, a fost ucis în Galaţi, în luna iunie a anului 2008. Liderul interlop a fost atacat cu săbiile de către rivalii săi, totul petrecându-se în plină stradă. Criminalii au fost arestaţi în aceeaşi zi în care interlopul a fost inmormântat. Marian Ivan era un om important al lumii interlopilor din România, fiind chemat la toate negocierile care aveau loc pentru stabilirea teritoriilor.

În august 2008, o altă reglare sângeroasă de conturi a avut loc la Craiova. Cel asasinat a fost Mihai Pârvu(Caiac), care era liderul interlopilor din Oltenia. Şi acesta a fost omorât tot în plină stradă, de către Cătălin Mavriche, infractor din linia a doua a crimei organizate. De această dată, motivul altercaţiei a pornit de la o partidă de poker, când Cătălin Mavriche a susţinut că finul interlopului Caiac a trişat. Mavriche şi-a cerut banii pierduţi înapoi, suma ridicându-se la 48.000 euro, iar totul a degenerat la folosirea săbiilor şi pistoalelor, Caiac fiind împuşcat şi murind în timp ce era transportat la spital.

În noiembrie 2010 a avut loc la Piatra Neamţ o altă altercaţie între interlopi. Fraţii Gheorghiţă şi Bogdan Mararu, care erau cunoscuţi drept capii lumii interlope din partea de nord a Moldovei, au fost împuşcaţi într-un restaurant, în timp ce luau masa. Doar Bogdan Mararu a putut fi salvat de către medici. Atacatorul, Cristian Chilat sau Fălău, cum era cunoscut, a fost repede prins, datorită camerelor de luat vedere din restaurant, şi condamnat la 19 ani de închisoare.

Cristian Brot, un interlop din Brăila în vârstă de 28 de ani, a fost ucis în luna mai a anului 2017. Acesta a fost omorât cu mai multe focuri de armă, în timpul zilei, pe o stradă plină de oameni. Cristian Brot era rival cu Mădălin Pentelie şi Florin Pîtea, ucigaşii săi. Cei doi au fost arestaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi omor calificat.

Pe data de 12 noiembrie 2017, Sorin Şerbu a fost găsit la Londra într-o baltă de sânge de către poliţişti. Acesta se îndrepta către un pub românesc, când a fost atacat şi lovit cu bâtele în cap, conform martorilor. Atacatorii s-au făcut nevăzuţi, iar interlopul a murit în scurt timp la spital. Bărbatul era născut la Brăila, stabilit în Galaţi, şi avea 36 de ani. Potrivit unor cunoştinţe ale acestuia, Sorin Şerbu fugise din România tocmai din cauza unor conflicte cu alţi interlopi din Brăila.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com