AD

MONDEN

Céline Dion și-a anulat toate concertele din cauza problemelor de sănătate. Cum se simte artista în acest moment: „Mă întristează mai mult decât o pot spune!”

todayoctombrie 20, 2021 5

Background
share close
AD
AD

Céline Dion este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, care se bucură de mare succes în plan profesional și este iubită de o mulțime de oameni. Cântăreața urma să aibă mai multe concerte în următoarea perioadă de timp pe care, însă, le-a anulat din cauza problemelor de sănătate.

Céline Dion urmează tratament

Céline Dion este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra vedetă internațională avea o activitate profesională bogată în perioada următoare, pentru că planificase un turneu de zile mari și o mulțime de concerte pe care, însă, le-a anulat din cauza problemelor de sănătate majore.

La vârsta de 53 de ani, artista a anunțat că suferă din cauza unor spasme musculare „severe și persistente” și are nevoie de atenta supraveghere a medicilor. Urmează un tratament important și trebuie să meargă mereu la control și să ia o pauză pentru a se recupera. Prin urmare, ea și-a suspendat toate activitățile profesionale, inclusiv concertele stabilite pentru noiembrie ianuarie și februarie, anul viitor.

Vedeta regretă faptul că nu poate urca pe scenă așa cum a planificat, pentru că a muncit mult în ultimele opt luni pentru a putea pune totul la punct. Acum și-a dezamăgit fanii și suferă din acest motiv.

„Echipa mea şi cu mine am lucrat la acest nou spectacol timp de opt luni iar faptul că nu voi putea avea premiera în noiembrie mă întristează mai mult decât o pot spune”, a declarat Celine Dion.

În luna martie, Celine urmează să meargă în turneul mondial dacă starea de sănătate îi permite, iar în anul 2023 va ajunge și în București.

Nu este prima dată când are probleme

Nu este prima dată când artista are probleme de sănătate. În ultimii ani a slăbit extrem de mult și a ajuns de nerecunoscut. Fanii s-au îngrijorat când au văzut ce s-a întâmplat cu ea și cât de mult s-a schimbat din punct de vedere fizic, motiv pentru care ea a explicat cum stau lucrurile.

Artista a mai avut perioade în care și-a anulat concertele fie din cauza unei răceli puternice, care a țintuit-o la pat, fie din cauza unei operații de urgență. Céline Dion  a fost operată din cauza unei afecțiuni a urechii interne, care îi provoca tulburări auditive din cauza cărora nu mai putea să cânte bine.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com