Cercetători: Marea Britanie ar putea fi cea mai afectată țară de pandemia de COVID-19

După ce Italia și Spania au fost grav afectate de pandemia de COVID-19, o analiză a Institutului de Metrică și Evaluare a Sănătății din Seattle prezice aproximativ 66.000 de morți în Regatul Unit până în luna august.

În Marea Britanie, până în prezent sunt 60.733 de cazuri de COVID-19 şi peste 7.097 de morţi.

Un studiu realizat de un grup de cercetători de la IHME, Institutul de Metrică şi Evaluare a Sănătăţii din Seattle arată că Marea Britanie va deveni ţara cea mai afectată de pandemie, cu 40% din totalul de morţi de pe continent, potrivit The Guardian.

IHME a prezis aproximativ 66.000 de morţi din cauza COVID-19 în UK până în luna august, susținând faptul că ţara a impus cu întârziere măsurile de distanţare socială, implementând inițial strategia de dobândire a ”imunităţii colective”.

Profesorul Sylvia Richardson, co-președinte al grupului de lucru pentru Royal Statistical Society pe COVID-19, a declarat că afirmațiile trebuie tratate cu un „scepticism considerabil”, relatează The Independent.

„Proiecțiile IHME se bazează pe presupuneri realizate după experiențele din alte țări”, a explicat ea.

.

Sursa: stirileprotv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com