AD

ACTUALITATE

Cerere în căsătorie emoționantă pe front: un militar ucrainean i-a oferit iubitei surpriza vieții sale

todaymartie 8, 2022 4

Background
share close
AD
AD

Îmbrăcat în uniformă militară și cu arma la purtător, acest soldat a îngenunchiat în fața iubitei sale și i-a cerut să fie a lui pentru totdeauna. Gestul lui a ajuns viral în mediul online, iar oamenii care au avut ocazia să vadă videoclipul cu cererea în căsătorie au fost emoționați până la lacrimi de dragostea lor. Războiul poate că le-a distrus țara, dar nu și speranța că într-o zi totul va fi bine.

Cerere în căsătorie emoționantă pe front: un militar ucrainean i-a oferit iubitei surpriza vieții sale

Această tânără din Ucraina a fost oprită în trafic de un grup de soldați care efectuau controale de rutină. Era însoțiță de alte persoane, care au urmat întocmai indicațiile primite și au ridicat mâinile pentru a putea fi percheziționați. Ceea ce ei știau, iar fata nu, era faptul că printre bărbații în uniformă de militar se afla și iubitul său, care pusese totul la cale.

În timp ce colegii săi de arme îi verificau pe ceilalți, el s-a îndreptat spre partenera sa și s-a poziționat în spatele ei. Apoi, cu multă emoție, a îngenunchiat și i-a spus să se întoarcă. Avea inelul pregătit, dar și un buchet mare de flori pentru ea. Tânăra a izbucnit în lacrimi, iar ceilalți au scos telefoanele și au imortalizat întregul moment.

Alți doi tineri și-au unit destinele chiar pe frontul de luptă

Valeri şi Lesia au decis să-și unească destinele într-un moment în care lumea din jurul lor părea că se sfârșește. Cei doi s-au căsătorit pe front, îmbrăcaţi în uniforme militare, în apropiere de Kiev, în plină invazie a Ucrainei de către Rusia, după cum relatează BBC.

maginile cu ei au devenit și ele virale, ceremonia fiind una  foarte modestă. Nu au avut mulți invitați, dar i-au avut aproape pe ceilalți soldați dintr-o brigadă specială, dar şi pe primarul Kievului, Vitali Kliciko, care a oficializat totul.

SURSA: https://redactia.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com