Cezar Guna și REALM lansează piesa Pow Pow, aleasă de fani pe social media

În urma unui poll realizat de Cezar Guna pe Instagram, în care urmăritorii lui au trebuit să aleagă dacă următoarea piesă lansată va fi în engleză sau în română, artistul și REALM au decis ca Pow Pow este melodia câștigătoare.
Pow Pow este o piesă fun, al cărei proces de creație a reprezentat o adevărată distracție pentru artiști și care a luat naștere rapid. “Când Angelo a pus mâna pe clapă i-a ieșit armonia de bază și de acolo am ținut-o tot așa. Eu am scris versurile foarte repede și, în urma poll-ului de pe Instagram, am lansat această piesă”, spune Cezar Guna.

a
Cezar Guna x REALM – PowPow | Official Audio

Piesa a fost compusă de Cezar Guna și REALM, scrisă de Cezar, iar producția a fost realizată de REALM.

“Inițial, piesa nu se ducea atât de departe, are cam patru schimbări de tempo, deoarece am vrut să facem ceva diferit. Pe la jumătatea piesei intră David Ciente pe ușă și întreabă <<Ce faceți, mă?>>, am decis să-l lăsăm pe piesă, ni s-a părut fun. Pow Pow este un experiment, dar ne bucurăm dacă vă place. Ne-am dorit să fie o piesă repetitivă, să fie un refren, și mi se pare super tare, dă energie, pentru că se schimbă tempo-ul și crește din ce în ce mai mult. La final e mega energie și ne place mult treaba asta”, a spus Cezar Guna.

Sursa: Global Records

Despre Global Records:

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și organizare de evenimente și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Vanotek, Alina Eremia, AMI, Minelli, 5Gang, DJ Project, Gran Error, SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Gina Pistol, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.
Global Records este noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com