Chitila, Corbeanca, Măgurele și Ciorogârla intră în carantină. Măsurile impuse

Localitățile Chitila, Corbeanca, Măgurele și Ciorogârla intră în carantină în seara zilei de 22 martie 2021. Din pricina numărului ridicat de cauzir de infectare cu noul coronavirus toate cele patru localități vor fi în carantină timp de 14 zile. Măsura intră în vigoare în această seară la ora 22:00.

a

Ce măsuri trebuie respectate în Chitila, Corbeanca, Măgurele și Ciorogârla în următoarele zilei

Decizia carantinării acestor patru localități din județul Ilfov a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, ca urmare a analizei de risc efectuată de către DSP Ilfov și a avizului INSP. Măsura intră în vigoare chiar în această seară la ora 22:00.

Iată care sunt restricțiile care trebuie respectate de locuitorii acestor localități în următoarele două săptămâni:

Este strict interzisă intrarea / ieșirea în/din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile naționale, județene, comunale și forestiere.

Circulația și staționarea în spații publice a persoanelor sunt interzise, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Nu sunt permiseactivitățile care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământiar activitatea didactică se desfășoară exclusiv online.

Se permite tranzitarea localității carantinate de către persoanele care nu au domiciliul pe raza acestuia, dar este interzisă oprirea în localitate. Mai multe detalii despre restricții pot fi găsite AICI.

În momentul de față în județul Ilfov sunt carantinate 26 de localități: Comuna Clinceni, localitățile Dobroești și Fundeni, orașul Bragadiru, localitățile Chiajna, Dudu, Roșu, localitățile Cornetu, Buda, orașul Otopeni, comuna Berceni, localitățile Brănești, Islaz, Pasărea, Vadu Anei, orașul Popești-Leordeni, localitățile Tunari, Dimieni, comuna Domnești cu satele aparținătoare Domnești și Țegheș, comuna Jilava, orașul Pantelimon și orașul Voluntari.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com