Cine a fost prima femeie din viaţa lui Gigi Becali. A fost dat de gol de un scriitor celebru

Gigi Becali este căsătorit de mulți ani cu Luminița, dar acesta nu a fost prima femeie din viața lui. Omul de afaceri a dat detalii despre o fostă iubită de-a sa, cu care a fost înainte de a se așeza la casa lui.

a

Cu cine s-a iubit Gigi Becali înainte de a se căsători

Gigi Becali este căsătorit cu Luminița Becali de 25 de ani, dar aceasta nu a fost prima femeie din viața lui. Latifundiarul s-a iubit cu mai multe femei, iar una dintre ele a fost nimeni alta decât o nepoată a lui Gheorghe Gheorghiu Dej, cel care conducea România.

Cel care a dat detalii despre acest subiect este scriitorul Gheorghe Florescu, care și-a relatat în mai multe cărți experiența de cafegiu.

Scriitorul a spus că nepoata lui Dej a fost prima femeie din viața lui Gigi Becali.

“Aceste secrete eu le cunosc de la un prieten bun al meu, care mi-a spus că Gigi Becali a intrat încălțat cu ciorapii de lână lângă mândra sa. Și așa a făcut prima dragoste Becali cu nepoata și, totodată, fiica adoptivă a lui Dej, fiind prima lui dragoste și, deci, femeia care l-a dezvirginat.”, relatează cafegiul Gheorghe Florescu.

Aceasta este, totodată, și fiica adoptivă a lui Gheorghiu Dej, pentru că acesta și-a înfiat toți nepoții.

“Se știe că Dej, ca să se asigure că toți urmașii săi îi vor purta numele și vor fi asigurați din punct de vedere material, și-a adoptat nepoții/nepoatele.”, a povestit Gheorghe Florescu.

Gigi Becali, declarații despre fosta lui iubită

Gigi Becali a ținut să dezmintă informațiile pe care scriitorul le-a făcut publice și a spus că „doamna M”, așa cum s-au referit la ea, pentru a-i păstra secretă identitatea, nu a fost prima femeie din viața lui.

“Care-i problema? Am fost cu ea, am stat cu ea. Vreo patru-cinci ani am fost cu ea. Atâta, și cu asta basta. Nu că a fost prima mea femeie, asta nu e adevărat. Păi, eu aveam 28 de ani atunci (…) Eu, de obicei, nu comentez despre iubitele mele. Dar pentru că femeia mi se pare că nu mai e măritată, de asta comentez. A fost în tinerețe, și cu asta basta.”, a mărturisit Gigi Becali.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE