Cine a fost prima femeie din viaţa lui Gigi Becali. A fost dat de gol de un scriitor celebru

Gigi Becali este căsătorit de mulți ani cu Luminița, dar acesta nu a fost prima femeie din viața lui. Omul de afaceri a dat detalii despre o fostă iubită de-a sa, cu care a fost înainte de a se așeza la casa lui.

Cu cine s-a iubit Gigi Becali înainte de a se căsători

Gigi Becali este căsătorit cu Luminița Becali de 25 de ani, dar aceasta nu a fost prima femeie din viața lui. Latifundiarul s-a iubit cu mai multe femei, iar una dintre ele a fost nimeni alta decât o nepoată a lui Gheorghe Gheorghiu Dej, cel care conducea România.

Cel care a dat detalii despre acest subiect este scriitorul Gheorghe Florescu, care și-a relatat în mai multe cărți experiența de cafegiu.

Scriitorul a spus că nepoata lui Dej a fost prima femeie din viața lui Gigi Becali.

“Aceste secrete eu le cunosc de la un prieten bun al meu, care mi-a spus că Gigi Becali a intrat încălțat cu ciorapii de lână lângă mândra sa. Și așa a făcut prima dragoste Becali cu nepoata și, totodată, fiica adoptivă a lui Dej, fiind prima lui dragoste și, deci, femeia care l-a dezvirginat.”, relatează cafegiul Gheorghe Florescu.

Aceasta este, totodată, și fiica adoptivă a lui Gheorghiu Dej, pentru că acesta și-a înfiat toți nepoții.

“Se știe că Dej, ca să se asigure că toți urmașii săi îi vor purta numele și vor fi asigurați din punct de vedere material, și-a adoptat nepoții/nepoatele.”, a povestit Gheorghe Florescu.

Gigi Becali, declarații despre fosta lui iubită

Gigi Becali a ținut să dezmintă informațiile pe care scriitorul le-a făcut publice și a spus că „doamna M”, așa cum s-au referit la ea, pentru a-i păstra secretă identitatea, nu a fost prima femeie din viața lui.

“Care-i problema? Am fost cu ea, am stat cu ea. Vreo patru-cinci ani am fost cu ea. Atâta, și cu asta basta. Nu că a fost prima mea femeie, asta nu e adevărat. Păi, eu aveam 28 de ani atunci (…) Eu, de obicei, nu comentez despre iubitele mele. Dar pentru că femeia mi se pare că nu mai e măritată, de asta comentez. A fost în tinerețe, și cu asta basta.”, a mărturisit Gigi Becali.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com