Cine e bărbatul cu care e suprinsă Teo Trandafir mereu? Cătălin stă 24/24 la dispoziția prezentatoarei

Cine e bărbatul cu care e suprinsă Teo Trandafir mereu? Teo Trandafir a fost întotdeauna sinceră despre bărbații din viața ei. De fiecare dată când este întrebată despre foștii parteneri, prezentatoarea TV spune că nu-i place să aibă lângă ea un bărbat mai prost decât ea. Ei bine, de aceea, ne-am întrebat cu toții cine este bărbatul care o însoțește pe Teo la fiecare pas.

Cine e bărbatul cu care e suprinsă Teo Trandafir mereu? Cătălin stă 24/24 la dispoziția prezentatoarei

Cine e bărbatul cu care e suprinsă Teo Trandafir mereu? Teo Trandafir este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România, aceasta fiind întotdeauna plină de umor. Cu toate astea, Teo nu s-a sfiit niciodată să spună adevârul atunci când era întrebată despre bărbații din viața sa, dar niciodată nu a vorbit despre bărbatul care o însoțește la fiecare pas. Cine e bărbatul cu care e suprinsă Teo Trandafir mereu?

Cătălin, așa cum a declarat Teo, este omul din umbra sa. Acesta o duce și o aduce, o plimbă și o face să râdă non-stop. Zilele trecute, Teo a fost surprinsă în timp ce a fost condusă de tânărul mascul către sediul televiziunii Kanal D. Paparazzi CIAO au surprins-o în timp ce cobora din mașina sa, pe care, mai nou, o conduce Cătălin. ”Eu nu conduc maşina, aşa că aveam nevoie de cineva care să facă asta. Nu lucrează pentru mine, însă mă ajută când am nevoie. Şi-mi este şi amic.”, declara vedeta TV într-un interviu mai vechi.

Cătălin este întotdeauna aranjat și îngrijit, dar mai ales se pare că este un șofer foarte bun, având în vedere că lucreză de mulți ani alături de prezentatoarea TV. Referitor la prezența masculină din viața vedetei, aceasta a declarat în emisiunea lui Denise Rifai că are câteva condiții pentru bărbatul de lângă ea. „Bărbatul trebuie să-mi fie superior intelectual și să nu se vadă. Asta mi se pare fabulos la un bărbat.” a explicat prezentatoarea TV. „Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea. Nu-mi place să fiu singură în sensul ăla!”.

agic Formula?

Foștii parteneri ai lui Teo Trandafir

În vârstă de 52 de ani, Teo Trandafir și-a dorit întotdeauna să fie discretă cu viața sa personală, iar mulți nu știu cine sunt foștii partneri ai veddetei. În 1990, Teo s-a căsătorit în Brăila cu pilotul Alexandru Trandafir, dar cei doi au divorțat după șase ani de căsnicie. Bărbatul a lucrat împreună cu regretatul Adrian Ivanof, fostul soț al Romaniței Iovan. După despărțire, Teo i-a păstrat numele acestua, deoarece nu dorea să revină la cel dinainte, Uță. În 2004, Teo a adoptat-o pe Maia, iar în decembrie l-a cunoscut pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit în 2012. După șapte luni, cei doi au divorțat. În acest timp, Teo avea probleme de sănătate, dar soțul său își dorea mai mult să apară în public. Așadar, după aceste drame, Teo a ales să păstreze discreție maximă atunci când vine vorba despre viața sentimentală. Viața prezentatoarei s-a schimbat complet și pare că se bucură de tot ceea ce o înconjoară și de momentele frumoase alături de fiica sa, Maia.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com