Cine e Călin Georgescu

Călin Georgescu  este expert pe partea de dezvoltare durabilă și a lucrat timp de 17 ani la ONU. Acolo, ar fi deținut mai multe funcții politice.

”Dr. Călin Georgescu este un cunoscut expert internațional în domeniul dezvoltării durabile. A lucrat 17 ani în sistemul ONU, deținând diferite funcții în cadrul Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, Programul Națiunilor Unite pentru Mediu și raportor special al ONU pentru deșeurile toxice și periculoase din cadrul Biroului Înaltului Comisar pentru Drepturile Omului”, a mai explicat liderul AUR.

Dorin Lulea a mai precizat despre Călin Georgescu că a coordonat Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă din România în 1999 și 2008 și a fost director al Departamentului Organizațiilor Economice Internaționale din cadrul MAE.

”De asemenea, a coordonat Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă din România în 1999 și 2008 și a fost director al Departamentului Organizațiilor Economice Internaționale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României. Este membru al Clubului de la Roma internațional și a fost președintele Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma, în perioada 2013-2015”, a mai precizat reprezentantul AUR.

De altfel, Dorin Lulea a dezvăluit despre Călin Georgescu că a scris mai multe cărți despre dezvoltarea umană și economia României, dar și că are un doctorat pe tema științei solului, obținut la Universitatea de Științe Agronomice din București.

”A scris mai multe cărți de studii prospective privind dezvoltarea umană și progresul socio-economic al României. A contribuit, de asemenea, la capitolele privind mediul și dezvoltarea durabilă din cadrul rapoartelor strategice internaționale privind România. A obținut doctoratul în știință solului la Universitatea de Științe Agronomice din București”,  a mai scris sursa citată.

.

Călin Georgescu, admirator al lui Trump, critic al lui Merkel

Călin Georgescu este și un admirator al lui Trump, dar și un critic față de cancelarul german, Angela Merkel.

”Merkel, cred că ar trebui să se arunce cu capul într-un lac, pentru că ea a distrus poporul german și a distrus aproape întreaga Europă.”, a spus Călin Georgescu într-un interviu pentru TVR.

El a explicat și afirmația lui despre cancelarul german. Potrivit spuselor sale, Angela Merkel ar fi distrus Germania. Tot potrivit spuselor sale, Donald Trump este singurul care a mărturisit adevărul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com