Cine e Mihai Radu, câștigătorul sezonului 12 iUmor? De profesie taximetrist, bărbatul a făcut senzație cu momentul său din finală

Aseară, la Antena 1, a avut loc finala iUmor. Marele câștigător al competiției a fost Mihai Radu, concurentul care a reușit să-i impresioneze cel mai tare pe membrii juriului, dar și pe telespectatori. Iată cine este câștigătorul sezonului 12, dar și care a fost momentul său!

a

Cine e Mihai Radu, câștigătorul sezonului 12 iUmor

De profesie taximetrist în Capitală, Mihai Radu a reușit să pună cap la cap un moment umoristic de mare efect. Cheloo, Mihai Bendeac, dar și Delia au râs în hohote la glumele lui despre cum și-a cunoscut soția, dar și despre peripețiile din cariera sa de șofer de rideshering.

Cu un umor debordant, bărbatul, zis și „Bucșă”, a reușit să se facă remarcat în detrimentul celorlalți 12 concurenți din finala iUmor. El a spart gheața cu glume despre strungăreața sa și a continuat cu o povestire despre o întâmplare dintr-un restaurant cu fițe și aventuri cu o salată de pui împărțită în doi.
Iată care a fost momentul care i-a convins pe jurați că merită premiul cel mare al sezonului 12 de iUmor!

Ce mesaj a avut Mihai Radu din finala iUmor

Bărbatului nu i-a venit să creadă când și-a auzit numele drept câștigătorul serii. Cu umorul caracteristic, Mihai Radu a declarat finala iUmor drept cea mai „bună cursă” a serii. „Mă bucur că am reușit așa ceva. Este un vis că sunt aici și am realizat treaba asta. În sfârșit am prins o cursă bună, de 20.000 de euro, adică m-am săturat de restul de 10 lei. Vă mulțumesc din suflet tuturor. Victorie!”, a spus Mihai Radu la iUmor.

Amintim că sezonul din 2022 al iUmor a fost unul cu o formă specială. Ediție de ediție, din echipa juraților au făcut parte, pe rând, câte un invitat surpriză care a completat atmosfera veselă din emisiune. S-au aflat în postura de jurat Rodica Popescu Bitănescu, Carmen Tănase, Monica Bîrlădeanu, Răzvan Exarhu, Florin Dumitrescu, Mihai Petre, Dani Oțil, Cătălin Bordea, Iulia Albu, Maria Popovici și Micutzu.

Sursa : https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com