Cine e și cum arată soția lui Șerban Huidu? Ce spune Cristina despre accidentul mortal provocat de soțul ei

Cine e și cum arată soția lui Șerban Huidu? Pe Șerban Huidu îl știe toată lumea, însă soția lui e complet necunoscută publicului larg. Exceptând tragicul moment din 2011, când Cristina a ajuns la spital în urma accidentului mortal produs de soțul ei, partenera prezentatorului a reușit să se țină departe de vizorul public. Haideți să vedem, așadar, cine este aceasta, ce legătură are în domeniul imobiliar din România, dar și cum a reușit să-și protejeze copiii de scandalul mediatic în care a fost implicată toată familia lor.

Cine e și cum arată soția lui Șerban Huidu?

Cristina și Șerban Huidu s-au căsătorit pe la începutul anilor 2000, pe când acesta era un prezentator de radio la început de carieră. La acea vreme, Cristina era o fată de bani gata, al cărui tată era un influent om politic. Relația dintre ei a fost ascunsă de ochii curioși ai lumii, cu toate că Șerban Huidu a căpătat, de la an la an, și mai multă notorietate.

În tot acest timp, Cristina Huidu a fost implicată într-o afacere pierzătoare a tatălui său și, în paralel, a fost managerul de vânzări al unei agenții de turism. Potrivit presei autohtone, Cristina ar fi investit 33 de milioane de euro într-un cartier rezidențial, afacere care s-a prăbușit odată cu criza economică din 2008. În cele din urmă, în 2012, când compania și-a cerut insolvența, Cristina ar fi recuperat o parte din banii investiți, rămând cu un prejudiciu de 5,7 de milioane de euro. Afacerea tatălui său presupunea construirea, pe Bulevardul Timișoara din București, unui cartier  rezidențial, care era menit să găzduiască peste 600 de familii.

Primul impas din căsătoria lor: accidentul la schi al lui Șerban Huidu

Accidentul de la schi al lui Șerban Huidu, din decembrie 2020, a adus-o pentru prima oară în atenția lumii pe Cristina. Cum prezentatorul a ajuns în comă artificială, presa a vânat-o pe soția acestuia pentru detalii despre starea acestuia. Amintindu-și despre acest moment, Cristina Huidu avea să declare că s-a simțit sufocată de presiunea mediatică: „Când Șerban era în spital, medicii îmi spuneau că nu au văzut niciodată asemenea ferocitate din partea jurnaliștilor: sunau și se dădeau drept doctori din Viena, au venit la spital, au încercat să intre în salon, să obțină fotografii. Nu au avut nicio limită în a păstra distanța de care noi am fi avut nevoie.”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com