Cine e Tanti Rodica, femeia care cântă pe străzi? Femeia cu voce de aur trăiește într-o sărăcie lucie

Povestea cerșetoarei cu vocea de aur a impresionat toată țara în urmă cu cinci ani. Aceasta a fost filmată în timp ce cânta pentru a strânge bani, videoclipul devenind viral pe Youtube. Femeia a ajuns să cânte în diferite orașe pe străzi, printre blocuri, pentru a câștiga bani.

Cine e Tanti Rodica, femeia care cântă pe străzi? Femeia cu voce de aur trăiește într-o sărăcie lucie

Tanti Rodica, este cerșetoarea cu vocea de înger care cânta ca să strângă bani. Aceasta a fost filmată în timp ce cânta pe străzi, videoclipul devenind viral pe Youtube. Aceasta locuiește în comuna Leordeni, județul Argeș, și trăiește într-o sărăcie lucie. Tanti Rodica, femeia cu un talent unic, locuiește în satul Cotul Malului, dar călătorește în toată țara pentru a face bani. Femeia locuiește împreună cu soțul său într-o casă sărăcăcioasă și amândoi sunt bolnavi.

Tanti Rodica are 57 de ani și povestește ea, de la vârsta de 16 ani trăiește pe străzi. Potrivit acesteia, nu a mers niciodată la școală, nu știe să scrie și să citească. „Trăiesc din mila oamenilor. Mă duc prin toate oraşele, prin toate colţurile ţării. Cânt printre blocuri, pe stradă. Au fost oameni care m-au poftit în casă şi mi-au pus să mănânc„, a spus femeia La Măruţă. După ce multă lume a văzut-o și i-a ascultat vocea inconfundabilă, povestea sa a impresionat pe toată lumea. Printre cei care au rămas șocați de viața ei, se numără și Maria Cârneci care a izbucnit în lacrimi în emisiunea lui Cătălin Măruță. Totodată, Naguale a chemat-o la casa sa de producție, pentru a o ajuta pe Tanti Rodica să-și facă o carieră în muzică.

Maria Cârneci duet cu Tanti Rodica

Tanti Rodica a fost găsită după ce pe Internet a circulat zile la rând un videoclip cu aceasta în timp ce cânta pe străzi. Femeia a fost numită Cerșetoarea cu vocea de aur de către internauți. Ulterior, aceasta a fost găsită, trăind în județul Argeș, într-o locuință sărăcăcioasă împreună cu soțul său. Tanti Rodica a fost chemată în platoul emisiunii „La Maruta”, difuzată pe Pro Tv, unde a cântat împreună cu interpreta de muzica populară, Maria Cârneci. În câteva secunde, vocea ei a ridicat platoul în picioare, iar solista Maria Cârneci a fost extrem de emoționată atunci când cerșetoarea cu vocea de aur a început să cânte.. Reporterii emisiunii au reușit să o găsească pe Tanti Rodica. După ce au mers la ei acasă, au văzut în ce condiții trăiește femeia. Cerșetoarea are cinci copii și își duce traiul de pe o zi pe alta.

Stau aici cu mosul meu. E bolnav si el, si eu. Ma incalzesc cu o soba. Am un ajutor social, de 2 milioane si 400. Mai merg si eu prin toate partile si cant printre blocuri. La scari nu urc ca sunt copii care se sperie. Cant pe strada si primesc si eu ce vrea Iisus. Primesc si banuti, si mancare. Unii ma poftesc in casa, m-au pus sa mananc, sa le cant”, a spus Tanti Rodica.

Femeia a declarat că talentul l-a moștenit de la părinții săi. Merge la cântat doar sâmbăta și duminică. Mai mult, aceasta a menționat că a străbătut și străzile din marile capitale europene.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com