AD

MONDEN

Cine este Alexandru Pârgaru de la Românii au talent 2022. De ce arată la 30 de ani precum un copil

todayfebruarie 11, 2022

Background
share close
AD
AD

Candidatul emisiunii de la talent de la Pro TV va urca pe scena show-ului în ediția de vineri, 11 februarie 2022, unde le va explica celor patru jurați de ce arată ca un copil.

Are aproape 30 de ani, dar poate fi foarte ușor confundat cu o persoană mult mai mică din cauza unei tumori cu care a fost diagnosticat la vârsta de 5 ani.

Potrivit publicației bzi.ro, părinții lui Alexandru Pârgaru au descoperit, prin intermediul medicilor, că acesta are o tumoare la nivelul sistemului nervos care îi afectează creșterea.

Cine este Alexandru Pârgaru de la Românii au talent 2022. De ce pare mult mai mic

În urma mai multor investigații medicale familia lui Alexandru Pârgaru a aflat diagnosticul: craniofaringiom adamantinomatos, boală care nu l-a lăsat să crească în același ritm cu ceilalți copii.

Doi ani mai târziu, concurentul de la Românii au talent 2022 avea să fie operat într-un spital din Cluj-Napoca, iar tumora înlăturată. De atunci starea sa de sănătate a devenit mai bună.

Alexandru Pârgaru pare mai degrabă un copil, însă deține informații pe care cei mici nu le au. Tânărul a început să-și dezvolte vocabularul încă de la 10 ani, iar de atunci acumulează tot mai mult.

Participantul de la Pro TV deține cunoștințe în foarte multe domenii, pe care nu le-a deprins neapărat pe băncile școlii. Are o inteligență peste medie, fiind atras de artă, muzică și poezie.

Alexandru Pârgaru, aplaudat furtunos la Românii au talent

Concurent la emisiunea de talent de la Pro TV, Alexandru Pârgaru și-a spus povestea de viață, fiind aplaudat furtunos încă de când a pășit pe scena show-ului.

Cel care a fost curios să afle cine este și cu ce se ocupă tânărul a fost Mihai Bobonete, juratul căruia i-a acordat câteva minute și cu care a avut un schimb de replici.

„Alexandru, 2 secunde. Tu ești mână în mână cu Cel de Sus? Avem 5 minute să vorbim despre Domnul nostru Iisus Hristos?”, îi spune actorul concurentului.

„Noi toți suntem mână în mână…Invit aici, alături de mine, pe domnul Bombonel!”, a completat Alexandru Pârgaru la „Românii au talent”.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com