CINE ESTE BLONDA PE CARE MINISTRUL NELU TĂTARU A “SCOS-O” LA CREVEȚI

Nimeni nu l-a mai văzut până acum în astfel de ipostaze. Sunt imagini unice cu unul dintre cei mai mediatizați membri ai Cabinetului Orban. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, este un gentleman desăvârșit și dă dovadă de un romantism ieșit din comun. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, scenele de colecție cu celebrul politician. 

Prin intermediul adresei pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini inedite în prim-planul cărora se află unul dintre cei mai mediatizați miniștri din Cabinetul Orban.

S-au bucurat de creveți delicioși

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile de colecție, în urmă cu câteva zile, Nelu Tătaru a fost surprins într-o ipostază inedită. După ce și-a terminat treaba la Ministerul Sănătății, politicianul s-a dedicat în totalitate familiei sale. Nelu Tătaru a ieșit la cină alături de soția sa, Rodica, și de băiețelul lor. Familia ministrului Sănătății a preferat un restaurant cu specific mediteranean din București, acolo unde demnitarul și soția lui s-au bucurat din plin de creveți delicioși, într-o atmosferă relaxantă. 

Oricât de apreciat sau contestat este Nelu Tătaru, un lucru este extrem de evident. Politicianul ține enorm la familie și, atunci când nu se află la cârma Ministerului Sănătății, se dedică în totalitate persoanelor dragi. Mai mult decât atât, ministrul Sănătății s-a străduit, pe cât posibil, să-și țină soția și fiul cât mai departe de lumina reflectoarelor și de presiunea mediatică. 

Nelu Tătaru, la cină alături de soție și copil

Și-a cunoscut soția în liceu

”Am fost colegi de liceu și n-am fost prieteni. Prieteni am fost trei ani mai târziu, când eram studenți. Atunci am fost patru ani prieteni și apoi am cerut-o în căsătorie. Sunt niște ani de care-mi amintesc cu plăcere. Am cerut-o de soție într-un mod simplu, cu un inel, întrebând-o dacă vrea să fie soția mea, era un om pe care-l cunoșteam de ani de zile. Ne-am căsătorit la 12 ani de când ne-am cunoscut. Mi-a fost alături tot timpul, îmi este în continuare, mă înțelege”a declarat Nelu Tătaru, la Digi24.

Rodica, soția lui Nelu Tataru, a studiat la Liceul Sanitar Suceava, apoi a urmat cursurile Facultății de Farmacie. Se pare că nu doar dragostea i-a unit pe cei doi, ci și domeniul sanitar. 

Nelu Tătaru alături de soție, Rodica, și de fiul lor

Nelu Tătaru, dezamăgit după prima vizită de lucru pe litoral

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost pentru prima oară de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, într-o vizită de lucru pe litoral. Oficialul a dorit să vadă cu ochii lui dacă turiștii respectă regulile sanitare. Pentru mulți, însă, distracția este pe primul loc.

”În general, în toate stațiunile am văzut nereguli. Populația vine, vrea relaxare la mare. Această relaxare trebuie să se desfășoare în anumite condiții. Acești agenți le au de la începutul lunii iunie.(…) După cum am putut vedea, pe litoral sunt anumite zone unde regulile nu se respectă. Administratorii plajelor, cu şezlonguri sau plajă de nisip, ar trebui să respecte aceste norme şi atunci vom putea vedea şi o activitate normală desfăşurată în context pandemic. Nu suntem într-un sezon estival obişnuit, nu suntem într-un sezon estival care să ne poată permite să avem aceleaşi activităţi pe care le aveam şi anul trecut”, a spus Nelu Tătaru .

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com