Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Tatăl lui l-a abandonat în autobuz - RADIO FX NET

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Tatăl lui l-a abandonat în autobuz

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Pe Cătălin Bordea îl cunoașteți datorită momentelor sale de stand-up comedy, dar și prin aparițiile sale din cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars. Acum, acesta participă în noul sezon America Express. Puțini știu că viața lui e desprinsă parcă din filme. Până la 37 de ani, vedeta a trecut prin multe greutăți, mai ales în perioada copilăriei.

Multă lume s-a întrebat cine este Cătălin Bordea de la America Express. Cătălin Bordea face echipă cu prietenul lui, Nelu Corta,la America Express. Cel dintâi este unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din România. În cadrul unei ediții de la Xtra Night Show, aceasta și-a dezvăluit povestea de viață, ce pare a fi marcată de o dramă cutremurătoare din perioada copilăriei. A fost abandonat de tatăl lui chiar în autobuz.

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Tatăl lui l-a abandonat în autobuz

Cătălin Bordea – Viață personală

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Cătălin Bordea s-a născut pe data de 16 decembrie 1984, în Botoșani. În prezent, el are 38 de ani. Concurentul de la America Express are ochii albaștri și 1,90 m înălțime.

Cătălin Bordea de la America Express e căsătorit cu Livia Bordea. Tânăra e originară din Măcin, județul Tulcea, dar locuiește în București de ani buni. Comediantul a fost cucerit de frumusețea ei undeva în anul 2012. Au decis să-și oficializeze relația după doar câțiva ani.

Livia, soția lui Cătălin Bordea, activează în alt domeniu. Ea e instructor de kangoo jumps. Înainte de a forma un cuplu cu vedeta, ea era stewardesă și a locuit o ceva vreme în Dubai.

Drama lui Cătălin Bordea. Tatăl lui l-a abandonat în autobuz

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Mai demult, Cătălin Bordea și-a deschis sufletul în fața publicului și a vorbit despre părinții lui. Conform spuselor sale, tatăl cânta la diferite evenimente, cum ar fi cumetrii, nunți și înmormântări. În acest mod a cunoscut-o pe mama comediantului.

Când a rămas însărcinată, femeia avea doar 16 ani, iar tatăl lui a vrut ca ea să avorteze, dar, din fericire, nu a făcut-o. Cei doi adulți l-au crescut împreună pe Cătălin Bordea doar până când el avea 2 ani.

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauiza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului „Flacăra”, unde a început să cânte melodii de-ale lui Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci tatăl meu l-a înjurat pe maestrul Păunescu. L-a dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări.

A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.. M-au crescut împreună până la 2 ani, când el a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa.

El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam‘, a povestit Cătălin Bordea, conform kfetele.ro.

Cătălin Bordea a fost crescut de bunică

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Având în vedere că tatăl lui nu a vrut să-și asume responsabilitatea de a crește un copil și l-a abandonat în autobuz, bunica lui Cătălin Bordea a fost cea care l-a crescut. Mama comediantului a fost nevoită să plece în străinătate la acea vreme.

„Dacă vreodată voi sta de vorbă cu omul ăsta îi voi spune că eu, încercând să vorbesc cu el mi-am făcut o altă familie, pe cea a soţiei lui. Mi-a mai trimis câteva mesaje de zilele mele de naştere: „La mulţi ani, tata’. Putea să fie oricine. Un robot putea trimite mesajele astea.

Mama când m-a făcut avea 16 ani. Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii’, a spus Cătălin Bordea la „Refresh! by Oana Turcu’.

Cătălin Bordea – Carieră

Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Cătălin Bordea a studiat în cadrul Universității Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale’ din București și a făcut parte din diverse producții cunoscute, cum ar fi „La Bloc’ sau „Fete cu lipici’.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com