AD

ACTUALITATE

Cine este Elena Chiriac de la Survivor 2022. A fost în finala Ferma de la Pro TV

todaydecembrie 15, 2021

Background
share close
AD
AD

Elena Chiriac este unul dintre concurenții care participă la noul sezon Survivor România. Tânăra de 20 de ani nu este străină acestui gen de reality show întrucât a fost implicată și în proiectul Ferma de la Pro Tv, unde a reușit să ajungă până în marea finală.

Cine este Elena Chiriac de la Survivor 2022

Elena Chiriac este sportivă de performanță, campioană multinațională la Taekwondo. De când se știe face sport și a participat, de-a lungul timpului la numeroase competiții de profil. Survivor, însă, este pentru Elena Chiriac al doilea show de televiziune la care participă, după Ferma. Tânăra și-a anunțat deja participarea la Survivor de la Pro TV printr-o postare pe contul ei de Instagram în care a spus:

În fiecare zi devin tot mai puternică. Păzea că vin!, a transmis Elena Chiriac.

În afară de cariera sportivă, Elena Chiriac este și model și a studiat actoria la un colegiu londonez. Încă de mică a cunoscut lumina reflectoarelor, fiind solicitată să apară în diferite reclame de când avea 5 ani.

Elena Chiriac locuiește în Londra alături de mama sa, dar revine în România destul de des. S-a mutat acolo în 2018 când a început să studieze actoria cu care a și cochetat o vreme. Tânăra a fost distribuită în rolul Ninei din Pescărușul lui Cehov, iar apoi a jucat în producții cunoscute, printre care Macbeth sau Amour, la colegiul Westminster Kingsway.

Am ales Anglia pentru că, de când eram mică, mi-am dorit să am oportunitatea de a lucra ca actriță. Acolo, șansele sunt mai mari, spunea Elena într-un interviu mai vechi.

Elena Chiriac, fostă finalistă Ferma de la Pro Tv

Elena a participat la show-ul Ferma de la Pro Tv și a ajuns până în marea finală, luptându-se cot la cot cu Augustin Viziru, cel care a fost cu un pas în față și a devenit câștigător.  Chiar dacă mulți au subestimat-o din cauza vârstei, Elena a făcut față tuturor provocărilor din concurs și a reușit să-și ducă numele pe tabela finală a competiției.

Ea a legat o prietenie frumoasă cu Augustin Viziru, motiv pentru care s-a bucurat pentru el când a fost desemnat marele câștigător.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com