Cine este fratele Vlăduței Lupău și ce meserie are. Artista este foarte mândră de el

Vlăduța Lupău a devenit una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Artista își bucură publicul de fiecare dată când este invitată la un eveniment.

Cu toate astea, puțini știu că vedeta are un frate cu care are o relație extraordinar de bună și de fiecare dată când are ocazia, acesta se mândrește cu el.

Vlăduța Lupău are un frate cu care se mândrește

Vlăduța Lupău s-a făcut remarcată în domeniul muzicii cu vocea ei inconfundabilă, iar oamenii deja o îndrăgesc și adoră să o asculte când este invitată la evenimente.

Chiar dacă artista este cunoscută în toată țara, puțină lume știe că vedeta are un frate cu care se înțelege foarte bine.

De când a devenit vedetă, Vlăduța a preferat să-și țină familia departe de ochii lumi, dar de curând aceasta a publicat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de fratele ei.

O fană a întrebat-o pe artistă cum se înțelege cu fratele, iar răspunsul ei a stârnit râsete. ”Ca frații :)))”, a scris cântăreața, și a atașat mesajul alături de poza în care cei doi apar.

Din câte se poate observa, Vlăduța și Bogdan Lupău se înțeleg foarte bine, iar relație dintre cei doi este una specială.

Vladuta Lupau
Fratele Vladutei Lupau
Vladuta Lupau si fratele ei
Vladuta Lupau
Vladuta Lupau impreuna cu fratele ei

Vlăduța Lupău este medic?

În fotografia postată de artistă, cei doi apar îmbrăcați în medici, iar întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost dacă cei doi sunt cu adevărat medici.

Ei bine, se pare că artista este și medic veterinar, aceasta urmând cursurile Facultății de Medicină Veterinară, facultatea pe care mai mulți membri de familie au urmat-o.

Însă, se pare că vedeta nu s-a mulțumit doar cu facultatea și a urmat și studiile locale în același domeniu.

Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale”, a spus Vlăduța Lupău.

Vlăduța a ales această cale a medicinei pentru animale,pentru că și mama sa este de profesie medic veterinar iar tatăl, inginer zootehnist.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com