Cine este liberalul care și-a anunțat candidatura la președinția României. Surpriză totală în PNL

A fost o surpriză totală la congresul PNL mulți dintre liberală rămânând cu gura căscată atunci când au auzit de isprava unuia dintre ei. Concret, patru persoane și-au anunțat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Curţii de Arbitraj a partidului.

Unul dintre ei a precizat însă că nu mai este absolut deloc interesat de această poziție pentru că vrea nici mai mult, nici mai puțin decât să fie președintele țării.

Cine este liberalul care și-a anunțat candidatura la președinția țării

Mai exact, al patrulea candidat anunţat pentru funcţia preşedinte al Curţii de Arbitraj, Silviu Zetea Gelu s-a sucit și a transmis că vrea la Palatul Cotroceni.

Acesta și-a anunțat intenţia de a candida la preşedinţia României la scrutinul din 2024. “Adresez provocarea în a susţine o altă candidatură decât aţi gândi-o până acum la cea mai înaltă demnitate în stat.

Motiv pentru care îmi anunţ de pe acum candidatura pentru preşedinţia României şi îmi retrag candidatura pentru orice altă funcţie în partid”, a anunţat Silviu Zetea

De remarcat că la postul de preşedinte al Curţii de Arbitraj candidau inițial Daniel Buda, actualul deţinător al funcţiei, Costică Lupuşoru de la PNL Bacău, avocatul Diana Morar şi Silviu Zetea.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

“Voi fi omul care va şti să spună nu ori de câte ori vom avea de a face cu încălcarea prevederilor statutare, chiar şi atunci când cineva îşi doreşte să facă lucrurile să meargă mai bine. Chiar in atunci statutul trebuie să fie respectat”, a afirmat Buda.

Interesant este că liderul liberalilor de la Cluj a folosit cele trei minute care i-au fost alocate pentru discurs pentru a-l felicita pe Florin Cîţu.

„Respectând statutul şi regulamentele interne vom convinge concetăţenii noştri că PNL este un partid serios, un partid care respectă legea, un partid în care pot avea încredere”, a spus și Costică Lupuşoru.

De profesie avocat, Diana Morar, fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei în perioada în care Guvernul era condus de Ludovic Orban și-a anunțat și ea candidatura.

Aceasta a transmis că susține “rezolvarea cu eleganţă a diferendelor” și și-a luat în același timp și angajamentul că va da dovadă “de toată străduinţa şi priceperea” pentru a “onora prestigiul acestei funcţii”

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com