Cine este mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” și a lui Culiță Sterp? Vezi cum arată șefa stânei din Hațeg

Iancu de la „Puterea Dragostei” a surprins-o pe mama sa, în noul său vlog. Bărbatul a filmat-o în timp ce femeia îi ducea la stână pe el și pe iubita sa, Denisa de la „Puterea Dragostei”.

Mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” și a lui Culiță Sterp. Mama lui Iancu de la „Puterea Dragostei” și a lui Culiță Sterp deține o stână de oi din Hațeg. Iancu a surprins-o pe femeie la volan în timp ce îi ducea spre stână. Denisa de la „Puterea Dragostei” a mers la stâna lui Iancu pentru a face cunoștiință cu oile.

Sursa: radiosimplu.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com