Cine este Mihai Gâdea și cum arată soția lui. Imaginea care a făcut înconjurul țării

Mihai Gâdea este jurnalist de mai bine de 20 de ani, astfel că numele lui este foarte cunoscut, fiind mereu în lumina reflectoarelor. Nu se poate spune, însă, același lucru și despre soția lui, ea fiind una dintre cele mai discrete neveste.

Mihai Gâdea își ține familia departe de ochii curioșilor

Jurnalistul prezintă emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, încă din 2005. Așadar, jurnalistul este deja un nume cu rezonanță în industria mass-media. Viața lui persoanală a ținut-o mereu departe de ochii curioșilor și tocmai de accea nu există nici măcar fotografii cu soția lui sau fetița lor pe internet.

Totuși, o imagine a apărut în spațiul public, care îi arată pe cei doi chiar în ziua nunții. Cei doi au foarte mulți ani de relație, fiind căsătoriți de 17 ani. În tot acest timp, moderatul s-a ferit să își expună familia ochiului public. Totuși, mai există câte o scăpare pe rețelele de socializare, unde Mihai Gâdea postează fotografii alături de fiica lui, care a împlinit deja 18 ani.

mihai gâdea, soția lui Mihai Gâdea
Mihai Gâdea și soția lui la nuntă

În familia lui Mihai Gâdea toată lumea are o pasiune

Soția jurnalistului, Agatha Kundri, este pasionată de sport și mai mult decât atât, ea a cultivat această iubire pentru mișcare la nivel de performanță. Agatha a participat la competiții de triatlon (înot, atletism, ciclism).

În viața de zi cu zi, soția lui Mihai Gâdea face altceva pentru a-și câștiga existența. Aceasta este managerul unui grădinițe din Capitală, pe care o conduce alături de sora ei. Mai mult, Agatha Kundri este și sociolog în cadrul grădiniței respective.

Fata celor doi, are și ea o pasiune. Maisha Karina este pasionată de muzică și îi place mult să cânte. De altfel, ea are o voce frumoasă.

Cât despre Mihai Gâdea, se cunoaște deja că pasiunea lui este jurnalismul, lucru pe care îl face de zeci de ani, fiind prezent în lumina reflcetoarelor din tinerețe.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com