Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021. Cum a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021.

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021. Concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a reușit să ajungă în istoria emisiunii ca fiind prima femeie care a câștigat Chefi la cuțite. Narcisa Birjaru, în vârstă de 24 de ani, a intrat în competiție cu o ambiție uluitoare. Povestea de viață a tinerei a impresionat-o pe Gina Pistol.

a

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021. Cum a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite 2021. Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite s-a terminat, miercuri, 16 iunie, iar câștigătorul reality show-ului a fost o adevărată surpriză atât pentru cei trei chefi, cât și pentru telespectatorii emisiunii. Narcisa Birjaru este câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 9, fiind și prima femeie care a reușit să primească trofeul emisiunii culinare.

Concurenta lui Scărlătescu a intrat în competiție cu o atitudine pozitivă și plină de curaj, dovedind că talentul său culinar este unul special și unic. Încă din audiții, tânăra în vârstă de 24 de ani a reușit să o impresioneze pe Gina Pistol. Emoționată, Narcisa a început să plângă în timp ce își povestea viața, fiind copleșită de tot ce i se întâmplă. Tânăra a venit la audiții însoțită de soțul său, cei doi având o poveste de dragoste extrem de frumoasă. Concurenta de etnie romă a declarat că s-a măritat imediat după ce a terminat școala generală, mai exact, de la vârsta de 14 ani. Aceasta a declarat că, deși în etnia lor copiii sunt căsătoriți devreme, în cazul lor a fost vorba despre dragoste adevărată. „Provin din familie roma. La noi, traditia este sa te mariti de mica. Bineinteles, daca vrei, nu te obliga nimeni. Sunt alte etnii unde parintii te promit cuiva. La mine nu este asa, pur si simplu eu si cu iubitul meu ne-am intalnit undeva, ne-am placut, am facut scoala generala si in primul an de liceu ne-am casatorit. Si de atunci suntem de nedespartit, suntem impreuna de noua ani”, a povestit Narcisa Birjaru la „Chefi la cutite„.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com