Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite și cine este mama sa

Narcisa Birjaru, din echipa mov a chef-ului Cătălin Scărlătescu, a câștigat “Chefi la cuţite” 2021, sezonul 9.

a

Concurenta s-a remarcat prin preparatele ei, dar şi cu bunul simț şi atitudinea pozitivă pe care a avut-o de-a lungul competiţiei.

Cu toate acestea, nu puțini au fost cei care au contestat meritul său de a câștiga Chefi la Cuțite.

Printre cei care i-au luat apărarea se numără Valentina Ioniță, “Lebaduța” din echipa mov.

„Primesc sute de mesaje că Narcisa nu merita să fie în finală. Am și eu o întrebare: cam ce ați vrea să facă?,” a scris Valentina Ioniță pe contul de Instagram

„Care este soluția? Că ați luat-o razna… Ce să facă, frate?! Zici că ea și-a dat puncte. Stați take it easy că parcă ați înnebunit,” a adăugat aceasta.

Semifinalista a menționat că înțelege punctul de vedere al oamenilor, dar că nu se poate face nimic. Ea a subliniat că Narcisa nu are nicio vină, iar oamenii nu sunt cu nimic afectați de acest lucru.

Printre cele mai apreciate feluri de mâncare preparate de Narcisa Birjaru, s-au numărat tocănița țigănească, concurenta luând atunci 15 puncte, dar și „prăjitura lui mamaie”, o rețetă pe care Narcisa a numit-o exact după persoana de la care a învățat-o.

Cine este mama Narcisei Birjaru de la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite sezonul 9, în vârstă de 24 de ani, e foarte apropiată de familia sa.

„La mulți ani mama mea! La mulți ani tuturor femeilor🤗”, este mesajul lăsat de tânăra de la „Chefi la cuțite” cu ocazia Zilei Internaționale a femeii.

Dincolo de competiția „Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru are o viață de familie frumoasă, fiind căsătorită, chiar de la 14 ani. Concurenta a recunoscut că provine dintr-o familie de etnie romă și că așa este tradiția la ei.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva.

La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru la „Chefi la cuțite”. În audiții, soțul a însoțit-o, încurajând-o și făcându-i și câteva declarații de dragoste. „Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”, a spus soțul concurentei.

Tânăra de 24 de ani a făcut o impresie bună în emisiunea culinară de la Antena 1 încă din audiții, când a sensibilizat-o pe Gina Pistol cu povestea ei de viață. Nici bucătarii nu au trecut cu vederea pasiunea ei, familia având cu siguranță cuvinte de laudă pentru ea.

Chef Scărlătescu s-a declarat impresionat de determinarea și talentul Narcisei Birjaru, anunțând că atunci când o să își deschidă restaurantul mult visat, o va angaja. „Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a declarat Cătălin Scărlătescu într-una dintre edițiile recente de la „Chefi la cuțite”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com