Cine este noul șef al Pro TV, după moartea miliardarului Petr Kellner - RADIO FX NET

Cine este noul șef al Pro TV, după moartea miliardarului Petr Kellner

Cel mai bogat om din Cehia, Petr Kellner, cu o avere de 17,5 miliarde de dolari, a murit într-un accident de elicopter în Alaska. PFF a numit în locul său un nou șef al companiei, care va administra și postul Pro TV.

PPF l-a numit pe LADISLAV BARTONICEK drept nou șef al companiei, după moartea lui Petr Kellner, fondatorul și principalul acționar al grupului ceh de investiții care deține în România Pro TV și companii imobiliare, informează Reuters, citat de Adevărul.ro.

Bartonicek, partener de business de mulți ani cu Kellner, este unul dintre ceilalți doi acționari ai PPF, cu o deținere de 0,535% în compania care avea la mijlocul lui 2020 active de 44 miliarde de euro.

Bartonicek este responsabil și de segmentele telecomunicații și media ale companiei.

Grupul ceh a anunțat că „decesul fondatorului său nu are impact în funcționarea zilnică a PPF.

Grupul va continua planurile sale de investiții și proiectele făcute de Petr Kellner cu echipa sa de colegi”.

Miliardarul Petr Kellner, patronul Pro TV, a murit într-un accident de elicopter în Alaska (UPDATE / VIDEO)

Cel mai înstărit om din Cehia, Petr Kellner, cu o avere de 17,5 miliarde de dolari, a decedat într-un accident de elicopter în Alaska, a anunțat luni grupul financiar PPF.

PPF a finalizat, în 2020, achiziția companiei-mamă a ProTV, Central Media Entreprises. Afacerea a fost finalizată după ce Comisia Europeană a aprobat preluarea, de către PPF, a operațiunilor CMRE din România, Slovacia, Slovenia, Bulgaria și Cehia.

Cine este Anna Kellnerova, fiica miliardarului Petr Kellner, mort într-un accident de elicopter

Anna are 23 de ani și este fiica miliardarului Petr Kellner, cel mai bogat om din Cehia și fondatorul PPF Group, cu Renata Kellnerova, cunoscută pentru cauzele umanitare. Ea este campioană a Cehiei la hipism (sărituri peste obstacole). A câștigat de două ori titlul la categoria junior și tot de două ori a fost campioană la categoria tineri jochei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com