AD

MONDEN

Cine este Robert Diaconeasa, noul prezentator de la “Vorbește lumea”

todayaprilie 28, 2021 1

Background
share close
AD
AD

Echipa Vorbește lumea devine din ce în ce mai mare și mai dinamică. După ce săptămâna trecută anunțam intrarea Lavinei Pârva în echipa de la Pro TV, iată că de acum înainte se alătură emisiunii și o prezență masculină (în afară de Cove, desigur).

Cine este Robert Diaconeasa de la Vorbește lumea

Robert Diaconeasa este de profesie jurnalist și face vlogging, fiind cunoscut în lumea virtuală după numele de Daddy Cool – un brand digital pe care l-a creat în 2025c cu scopul de a le arăta oamenilor că meseria de tată poate fi îmbinată cu cea de jurnalist.

Robert este căsătorit și are doi copii. Soția lui se numește Ana Novic și este de profesie designer vestimentar.

Daddy Cool se alătură echipei de la Vorbește lumea și va putea fi urmărit în cadrul emisiunii, începând de marți, 4 mai. În fiecare zi, Robert va prezenta câte 7 știri de interes, din domenii diverse.

Tânărul este bucuros de această oportunitate și spune că televiziunea este marea lui iubire.

Televiziunea este marea mea iubire și au durat câțiva ani buni până la întoarcerea mea pe sticlă, dar cred tare de tot că aceasta este formula cea mai potrivită și startul unui parcurs foarte frumos în viitorul carierei mele. Sunt aici ca să rămân și ca să le fiu celor de acasă exemplul că visurile devin realitate, atunci când muncim pentru ele și nu încetăm să credem în cine suntem și în potențialul pe care îl avem, a declarat Robert Diaconeasa.

Lavinia Pârva – rubrică în emisiunea Vorbește lumea

Un nou membru intrat recent în echipa Vorbește lumea este Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică. Ea prezintă săptămânal o rubrică de parenting în care stă de vorbă cu specialiști despre teme care vizează în special femeia, mama și copilul.

Voi încerca să acopăr toată «plaja» de subiecte de care orice femeie/mamă ar fi interesată, voi discuta și cu specialiști în domeniu, iar temele vor fi variate, a spus Lavinia Pârva.

Emisiunea Vorbește lumea este difuzată de luni până vineri, de la ora 11.00, pe Pro TV.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com