Cine este Serghei Mizil. Câți bani are și cum a făcut avere

Cine este Serghei Mizil. Câți bani are și cum a făcut avere

Serghei Mizil e unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc. Mulți s-au întrebat de-a lungul anilor cum a făcut acesta avere, dar și cu ce se ocupă el mai exact. Ei bine, într-un interviu sincer pentru emisiunea lui Capatos, Serghei și-a povesti viața și începuturile sale în business.

a

Serghei Mizil, despre averea moștenită de la bunici

Bărbatul a recunoscut că se lovește des de întrebarea legată de moștenirea lăsată de rudele sale. Numai că, spune acesta, rudele sale nu i-au lăsat o avere de care să se poată folosi până în prezent. El a mărturisit că a moștenit, într-adevăr, un teren și un bloc în București, însă că de-abia la această oră se discută retrocedarea acestor bunuri.

99% din oameni cred că eu am avut bani de dinainte, că mi-au lăsat bani ai mei. Adevărul e la mijloc. Bunicul meu a fost moșier și a donat totul. Singurul lucru pe care l-am moștenit de la familie a fost un teren în jurul lui Decebal (bld.). Și un bloc. Dar nici nu au ajuns la mine. Mă rog, se împărțea totul la familie. Dar n-au ajuns nicicând banii ăștia la mine.”, a mărturisit Serghei Mizil.

Cum a făcut, de fapt, bani Serghei Mizil și ce avere are cum

Bărbatul a povestit, însă, despre cum s-a descurcat de unul singur încă dinainte de Revoluție și cum a reușit sa facă bani într-o perioadă atât de controversată. El a mărturisit că a făcut contrabandă cu lucrurile pe care românii erau dispuși să plătească bani grei pe timpul lui Nicolae Ceaușescu: săpun, blugi, casete video, curele și portofele de piele, etc. „Eu la Revoluție am avut mulți bani. Se vindeau apartamente cu 5.000 – 6000 de dolari, iar eu puteam să iau blocuri întregi. Dar n-am luat. Am făcut banii cu blugi, casete video, săpun.”, a declarat acesta.

Cât despre prezent, Serghei recunoaște că în prezent se ocupă cu construcțiile de imobile și că asta îi asigură stabilitatea financiară necesară. „După Revoluție m-am axat pe restaurante. Iar acum, pe finalul carieri, m-am axat pe construcții.”, a precizat Serghei Mizil pentru XTRA Night Show.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com