Cine este și cu ce se ocupă soția lui Ionuț Iftimoaie. Concurentul de la Survivor România are o familie superbă

Ionuț Iftimoaie (44 de ani) a acceptat cu entuziasm provocarea Surivor România 2023 și face tot posibiul să tracă prin probele show-ului cu brio. Ionuț Iftimoaie nu este doar un concurent de temut și un sportiv cu realizări de excepție în kickboxing, dar este și un familist convins, un soț iubitor și un tată exemplar.

a

Fostul kickboxer este împreună cu soția sa, Maria (31 de ani), de mai bine de 16 ani. Cei doi au trei copii – Nicholas Ionuț, de 13 ani, Nicole, de 12 ani și Ioana, în vârstă de 6 ani.

După retragerea din lumea sportului, din 2016, Ionuț Iftimoaie și soția sa, Maria, și-au deschis propria afacere. Sportivul locuiește cu familia în Comănești, Bacău, orașul natal al său.

„Ne-am construit o căsuță, avem și curte destul de mare încât copiii să se joace în voie.” – spunea el acum ceva timp.
Pe lângă meseria de mamă, care îi ocupă o mare parte din timp, Maria activează și în domeniul afacerilor, lucrând cot la cot cu soțul ei. Ionuț și Maria au pus bazele unui proiect din fonduri europene, în domeniul agrementului, în Comănești, unde sportivul este cetățean de onoare. Centrul de agrement “Trotuș-Ionuț Iftimoaie” este dotat la interior cu două bazine de înot, iar la exterior are un ștrand și un parc. În plus, acolo se mai găsește și o sală polivalentă cu două tribune, de 350 de locuri fiecare.

Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, și este foarte mare. Ionuț fiind cetățean de onoare al comunei Comănești, județul Bacău, i-au dat complexului numele lui. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină” – a declarat Maria, soția sa, pentru click.ro. În plus, Maria cochetează și cu moda, fiind pasionată de croitorie. Ea are chiar un atelier prorpriu de care se ocupă.

“Maria și-a deschis un atelier de croitorie care merge foarte bine, iar eu am început să construiesc câteva spații comerciale, care să asigure un venit lunar” – a declarat Iftimoaie.

În 2019, când se împlineau 13 ani de la momentul în care cei doi s-au cunoscut, fostul sportiv spunea că povestea lor s-a născut din dragoste și pasiune.

A fost o întâmplare foarte frumoasă. O poveste născută din dragoste și pasiune. În urmă cu 13 ani trebuia să susțin un meci și ne-am cunoscut înainte de a mă lupta. Mi-a purtat noroc în acel meci. Pentru că l-am făcut K.O pe adversar în prima rundă”, a povestit concurentul de la Survivor România, la Pro TV.
El a cerut-o în căsătorie pe Maria la doar trei zile după ce s-au cunoscut. „Au fost foarte frumoși mai ales că în viață noastră au venit copii, că avem activitate. Toate sărbătorile le petrecem la intensitate maximă.”

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com