Cine este și cum arată mama lui Ștefan Bănică Jr. De ce nu o vedem niciodată alături de vedeta Antena 1

Mama lui Ștefan Bănică Jr. este o prezență discretă în lumea mondenă. Nu a avut foarte multe apariții publice și a decis să nu fie prezentă în lumina reflectoarelor. Însă, din puținele sale apariții televizate și la evenimente, putem vedea ce femeie frumoasă și cochetă este.

Cine este și cum arată mama lui Ștefan Bănică Jr. De ce nu o vedem niciodată alături de vedeta Antena 1

Tatăl artistului, actorul Ștefan Bănică Senior, a fost căsătorit de două ori, iar prima sa soție a fost jurnalista Sanda Vlad-Liteanu. Ea este mama cunoscutului cântăreț, Ștefan Bănică Jr. Artistul a avut o copilărie frumoasă, în familie, fiind crescut de cei doi părinți, alături de bunicul matern, Radu Vlad Liteanu.

Mama lui Ștefan Bănică Jr. a fost alături de el pe tot parcursul vieții și s-au sprijinit reciproc în încercările prin care au trecut. Sanda Liteanu a fost ziaristă la Agerpres, iar după ce a ieșit la pensie, a dus o viață discretă.

Mama lui Ștefan Bănică Jr., un reper în copilăria lui

Întotdeauna, Ștefan Bănica Jr. a avut de spus doar cuvinte frumoase despre copilăria și despre mama sa. Ea l-a susținut întotdeaună, i-a apreciat talentul, dar nu a ezitat niciodată să îl critice, când a fost cazul.

„Mama m-a crescut foarte liber, în sensul că a avut încredere în mine, iar eu nu am dezamăgit-o. M-a lăsat să iau decizii de la o vârstă fragedă şi mi-a dat încredere în puterea mea de decizie. M-a crescut în spiritul onoarei şi a avea coloană vertebrală orice aş face şi aş zice. M-a educat să-mi asum orice lucru din momentul în care l-am făcut.”

Mama lui Ștefan Banica Jr., o femeie cochetă și frumoasă

Și mama sa își aminteste cum era Ștefan Bănică Jr, în copilărie:

„Când aveai zece luni erai fascinat de melodia „Delilah” pe care o cânta Tom Jones şi era în mare vogă atunci. Pe la 4 ani, aveai în repertoriu „Giconda se mărită”, un hit al tatălui tău, iar pe la 7 ani, erai omul-orchestră, care improvizai tot felul de instrumente şi cântai.”

Mama sa s-a înteles bine cu toate partenerele de viață ale lui Ștefan Bănică Jr.

Există foarte puține apariții televizate înregistrate cu Sanda Vlad-Liteanu. Totuși, a acceptat invitația celor de la Antena 1, de a transmite un mesaj de ziua fiului său, când acesta a împlinit 51 de ani. A transmis o urare frumoasă, în cadrul emisiunii „Acces Direct”.

„Sper să-ţi fac o surpriză plăcută, mai ales că astăzi este ziua ta şi nu pot decât să te laud – ceea ce nu se întâmplă prea des. Glumesc! Tu ştii cât de mândră sunt de tine, cum ar fi fost de altfel şi tatăl tău, ca fiu iubitor ce eşti şi pentru cariera frumoasă pe care ţi-ai construit-o singur prin muncă, talent şi perseverenţă şi astăzi eşti un artist iubit şi apreciat de toată lumea. Înclinaţiile tale artistice s-au arătat foarte devreme”, a transmis doamnă Liteanu.

De asemenea, de-a lungul relațiilor pe care le-a avut fiul său, ea a fost în relații bune cu partenerele sale. A fost văzută și în prezența Mihaelei Rădulescu și a Andreei Marin, alături de care s-a fotografiat la un eveniment. Iar acum, își ajută frecvent actuala noră, pe Lavinia Pârva, în creșterea celui mai mic nepoțel, născut anul trecut.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com