Cine își amintește de serialul Dallas? Uite cum arată astăzi îndrăgita Pamela

erialul Dallas a fost considerat ca fiind una dintre cele mai de succes telenovele americane, difuzată în perioada 1978-1991. Personajul principal al producției a fost actrița Vickie Ree Principal, cunoscută ca Victoria Principal, care a jucat rolul Pamelei Barnes Ewing.

Cum arată acum Pamela din Dallas

Victoria Principal a rămas în memoria publicului grație rolului de personaj pozitiv pe care l-a avut în serialul Dallas. Acolo se numea Pamela și era căsătorită cu Bobby Ewing. Povestea lor de dragoste a ajuns rapid la inimile publicului. Erau tineri, frumoși și toată lumea se învârtea în jurul lor.

Cine își amintește de serialul Dallas? Uite cum arată astăzi Pamela

Timpul a trecut, iar Victoria, care are acum 71 de ani, este la fel de frumoasă. Nu a mai avut roluri atât de mari, dar a mai apărut în alte producții, cu roluri episodice

.

Cine își amintește de serialul Dallas? Uite cum arată astăzi Pamela

Pamela din Dallas a devenit femeie de afaceri și și-a deschis propria firmă de producție pe care a numit-o Victoria Principal Productions.

Cine își amintește de serialul Dallas? Uite cum arată astăzi Pamela

Puțini știu că în tinerețe, Victoria se înscrisese la Colegiu pentru a studia medicina. Un accident de mașină avea să o trimită pe patul de spital și să îi schimbe complet cursul vieții. Atunci a decis Victoria că nu mai vrea să devină medic, ci actriță.

Dallas – un succes teribil

Dallas este un serial TV american care a fost transmis în premieră între anii 1978–1991. Locul acțiunii are loc în orașul texan Dallas, în centrul acțiunii apare viața cotidiană a familiei “Ewing”.

Cine își amintește de serialul Dallas? Uite cum arată astăzi îndrăgita Pamela

Filmul este considerat ca fiind una dintre cele mai de succes “telenovele” americane. Serialul a avut 357 de episoade, fiind urmat de trei filme. Muzica din genericul filmului, compusă de Jerrold Immel, a devenit celebră.

Acțiunea s-a petrecut în jurul cuplului Pamela și Bobby Ewing.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com