AD

ACTUALITATE

Cine își trăiește cu adevărat propria viață, nu are timp să judece viețile altor persoane

todayiunie 6, 2022 2

Background
share close
AD
AD

Indiferent de ceea ce faci în viaţă, de ceea ce creezi, de ce carieră ai, de faptul că ai familie sau copii sau de faptul că ai o mulțime de bani… cea mai mare creaţie a ta va fi, întotdeauna, chiar povestea vieții tale.

Trăiește-ti propria viață fără să îți pese de ceea ce cred altii despre tine…Este una din condițiile pentru a trăi linistit si in pace. Dar cum poți să faci asta înconjurat de oameni care îți judecă viata, deciziile si actiunile?

Oamenii din viaţa ta sunt de trei feluri: oameni pozitivi, care te susţin şi contribuie la progresul tău, oameni neutri care nu îţi aduc nimic şi oameni care te trag în jos.

Este foarte important să vezi cu claritate rolul pe care îl are fiecare persoană din viaţa ta. Iar în funcţie de ceea ce constaţi, să îţi alegi cu înţelepciune relaţiile, precum şi timpul şi energia pe care le investeşti în ele. Dacă vrei să ai o viaţă liniştită, o viaţă în care armonia şi evoluţia să fie pilonii pe care îţi construieşti existenţa, claritatea viziunii este esenţială,

Când nu ştii cât valorezi, aştepţi ca alţii să te valorizeze.

Când nu te iubeşti, aştepţi ca alţii să te iubească.

Când nu ştii să dai un sens vieţii tale, aştepţi ca alţii să îţi ofere o direcţie.

Când renunţi la puterea ta personală, o predai altora, iar ei îţi vor dicta cum să trăieşti.

Când nu îţi asumi responsabilitatea vieţii tale, devii dependent de cei din jurul tău.

Consecinţa acestor atitudini este ca te pierzi pe tine, faci compromisuri şi sacrificii care te îndepărtează din ce în ce mai mult de tine însuţi, trăieşti o viaţă la voia întâmplării şi în funcţie de nevoile, aşteptările şi dorinţele egoiste ale celor din jur.

Asta este ceea ce vrei de la tine însuţi şi de la viaţa ta? Îmi imaginez ca nu…Şi atunci, ce mai aştepţi? Răspunsurile sunt întotdeauna la tine: iubeşte-te, preţuieşte-te, crede în tine, fii autonom şi independent, fă-ţi un plan de viaţă şi urmează-l pas cu pas. Viaţa ta îţi aparţine!

Sursa: https://tonypoptamas.eu/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com