Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii. Două concurente deja au căzut în ispită

Inula Iubirii este una dintre cele mai interesante și iubite show-uri ale momentului. Mai multe cupluri intră în cursă pentru a descoperi ce este, de fapt, între ele. Concurenții și-au propus să vadă ce simt, de fapt, pentru partenerul lor de viață și dacă merită să mai formeze un cuplu. Doar cei care se iubesc cu adevărat se vor întoarce în țară în aceeași formulă.

a

Cuplurile de la Insula Iubirii

Din cele peste 1000 de cupluri care s-au înscris la castingul pentru cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, au fost alese cinci cupluri care au impresionat prin povestea lor de iubire. Concurenții sunt foarte interesanți și deja au făcut spectacol pe insulă, chiar din prima zi.

Cristina (30 de ani), de profesie medic stomatolog şi Sebastian (25 de ani), specialist marketing sunt împreună de doar un an și două luni, dar au încredere în relația lor și cred că nimic nu îi va despărți. Vom vedea dacă rămân sau nu împreună după competiție.

Un alt cuplu este format din Cerasela (26 de ani), consultant fonduri europene şi Rareş (28 de ani), specialist IT. Cei doi se iubesc de doi ani și s-au cunoscut pe internet, dar relația lor a evoluat rapid și au o poveste de dragoste specială, ce cred că nu se va sfârși acum.

Lavinia (27 de ani) şi Reymond (26 de ani) sunt împreună de mai bine de 4 ani si deja locuiesc împreună. Sunt stabiliți în Irlanda și au venit pe insulă pentru a-și testa relația, care a fost marcată de multe încercări grele, greșeli majore.

Priscilla (22 de ani), studentă la Medicină şi Bogdan (23 de ani), masterand în Managementul Afacerilor formează un cuplu exotic de mai bine de doi ani. Cea mai mare problemă dintre ei este Gelozia, așa că au venit la Insula Iubirii pentru a-și schimba părerea unul despre celălalt.

Teodora (19 ani) şi Alexandru (31 de ani) sunt căsătoriți de un an, dar au mai fost impreuna în trecut. Deși diferența de vârstă dintre ei este mare, cei doi spun că au o relație perfectă, dar vor avea ocazia să o dovedească acum.

Cine a căzut în ispită

Concurenții au fost emoționați când au ajuns pe scenă și simțeau că nu vor putea sta fără partenerul lor de viață, dar se pare că s-au obișnuit rapid cu noul stil de viață. Au făcut cunoștință cu ispitele și s-au simțit bine, iar lucrurile au evoluat rapid.

Două dintre concurente deja au călcat strâmb și, în mod surprinzător, nu cu ispitele. Mai exact, Celia și Cerasela au avut parte de un sărut pasional timp de cinci secunde, în urma unei provocări. Ambele au fost încântate de acest gest, dar partenerilor nu le-a picat deloc bine.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com