Cine sunt părinții lui George Simion. Incredibil ce au făcut la nunta de la Măciuca. Toată lumea a izbucnit în lacrimi

Cine sunt părinții lui George Simion. Incredibil ce au făcut la nunta de la Măciuca. Toată lumea a izbucnit în lacrimi

George Simion este unul dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Nunta lui a fost subiect de discuție în ultima vreme și va mai rămâne în atenția tuturor o bună perioadă de timp, pentru că a fost un eveniment cum nu s-a mai văzut în țara noastră. O curiozitate mare reprezintă și părinții liderului AUR, care au făcut furori la evenimentul important al fiului lor.

a

Cine sunt cei care i-au dat viață lui George Simion

Dacă pe George Simion îl cunoaște o țară întreagă și are o mulțime de susținători, puțini știu, însă, cine sunt părinții lui. Aceștia nu au apărut mai deloc în public și liderul AUR a încercat să îi țină departe de ochii lumii, pentru că aceștia niciodată nu și-au dorit să devină celebri, lăsându-l pe fiul lor să se bucure de faimă.

Totuși, de la el aflăm că sunt oameni modești, care nu au o situație financiară tocmai bună, dar care au făcut eforturi pentru a-l vedea pe fiul lor pus bine. Au făcut multe eforturi pentru George și sora lui, dar i-au crescut frumos și au dat totul pentru ei. Pentru asta, șeful AUR le este recunoscător și mereu le mulțumește.

„ Am o familie care m-a crescut, am o soră, mama și tata au tras din greu ca să ne crească. În anii 90, în care am făcut cu toții foamea și în care a fost prăpad, ai mei m-au crescut cum au putut!”, a spus George Simion.

Ce au făcut socrii mari la nuntă

Nunta lui George Simion a fost una de pomină, cu peste 10.000 de invitați. Și-a dorit un eveniment cu fast și așa a și fost. Au fost prezenți oameni din toate colțurile țării, dar mai ales familia. Socrii mari au fost în atenția tuturor și protagoniștii unor momente extrem de emoționante.

Sursa FOTO Fanatik.ro
Sursa FOTO Fanatik.ro

George și soția lui au respectat toate tradițiile, printre care și cea care prevede să le sărute mâinile părinților. A fost un moment emoționant, la care atât socrii mici, dar și cei mari au izbucnit în lacrimi când și-au văzut copiii într-o astfel de ipostază.

https://www.youtube.com/embed/HztXFG3ofxk

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com