Cine va moșteni averea lui Cristian Țânțăreanu? Milionarul a scris tot în testament

Cine va moșteni averea lui Cristian Țânțăreanu? Milionarul a scris tot în testament

Cristian Țânțăreanu se numără printre milionarii României și are o poveste de viață impresionantă, însă puțini sunt cei care știu cine va moșteni averea de aproape 30 de milioane de euro a afaceristului.

Cine va moșteni averea lui Cristian Țânțăreanu? Milionarul a scris tot în testament

După ce a aflat că are cancer, de teamă să nu-și lase familia pe drumuri, afaceristul și-a făcut testamentul și a decis ca copiii și nepoțiii săi să primească munca lui de o viață. Acesta a mărturisit că nu există un singur moștenitor al averii sale, ci mai mulți: copiii și nepoțiii săi. Milionarul a declarat că le-a dat casele copiilor săi, care sunt chiar și acționari egali în formă. Toată averea pe care a obținut-o de-a lungul vieții o va lăsa fiului său.

“Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia. Nu există un moștenitor. Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a declarat Cristian Țânțăreanu în cadrul unei emisiuni TV.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu

Mai mult, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit și ce pensie primește din partea statului român. Afaceristul a mărturisit că este vorba de nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de lei, bani cu care, conform declarațiilor lui, ar putea trăi lejer. Cu toate acestea, milionarul a decis să-și lase pensia pe mâna nepoatei sale, ea fiind cea care o ridică și tot ea este cea care se bucură de bani.

”De la stat eu primesc o pensie de 2.500 lei. Aș putea trăi cu banii ăștia. Poți să trăiești din cât ai. Pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea. Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele”, a mai dezvăluit milionarul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com