Cine vine în locul lui Emily Burghelea la Acces Direct pe postul de asistentă TV?

Demisia lui Emily Burghelea a făcut valuri în televiziune, date fiind acuzațiile pe care asistenta TV le-a făcut la adresa postului de televiziune. Acum, producătorii emisiunii încearcă să diminueze scandalul și să-i găsească cât mai rapid un înlocuitor tinerei.

Cine vine în locul lui Emily Burghelea la Acces Direct

Odată cu demisia asistentei TV, producătorii emisiunii s-au văzut nevoiți să-i găsească un înlocuitor în scurt timp. Însă, cum lucrurile acestea nu pot fi făcute peste noapte, cea care a prezentat rubrica asistentei a fost chiar moderatoarea emisiunii, Mirela Vaida. „Trebuie să fac treaba ei până voi avea altă asistentă. Cel mai probabil și mâine tot eu voi anunța.”, spunea Vaida, ieri, în direct.

Sunt voci, însă, că se fac pași pentru a o pune tocmai pe Vulpița pe postul lui Emily Burghelea. Chipurile, producătorii ar avea în plan s-o transforme pe tânăra de la Blegești în asistentă TV, dacă tot s-a ivit ocazia.

Emily Burghelea a prezentat documentele prin care își justifică demisia

Odată cu plecarea tinerei de pe post, mulți s-au întrebat dacă este adevărat ce spune. Mai ales că Mirela Vaida a sugerat că a fost dată afară, nicidecum nu și-a dat demisia așa cum susține.

Surpriza producătorilor a fost, însă, că Emily a prezentat dovezi clare că și-a dat demisia. Într-un video de pe Youtube, fosta asistentă TV și-a făcut publică demisia adresată directorului general Antena 1, iar ca motivație era precizat: „Vă rog să-mi aprobați demisia, deoarece nu mai sunt de acord cu politicile redacționale ale emisiunii „Acces Direct”, care îmi pun să ascund lucruri care se pot supune legislației penale”. Tânăra susține că și-a dat demisia pentru că nu a mai putut păstra tăcerea cu privire la violențele la care e supusă Veronica Stegaru.

Sursa: redactia.ro

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com