Ciprian Marica și Ioana Marcu s-au căsătorit în secret? Gestul care i-a dat de gol pe cei doi

Ciprian Marica şi partenera sa au declarat în repetate rânduri faptul că nu se gândesc la o căsătorie pentru că acel act pentru ei nu contează. Lucrurile se pare că s-au cam schimbat, iar cei doi au mai reflectat asupra acestei decizii.

Un eveniment din weekend a pus pe jar lumea mondenă. După ce își anunțaseră divorțul, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au căsătorit. O altă surpriză de proporții a fost alegerea nașilor. Ilie Năstase i-a ales pe fostul sportiv şi partenera lui să îi fie alături la acest eveniment important.

De aici au pornit alte speculaţii. Mai exact în religia ortodoxă, pentru a te cununa în fața Domnului, nașii trebuie să fi făcut, la rândul lor, cununia religioasă.

Ciprian Marica, despre căsătorie

Fotbalistul a declarat în trecut că nu s-au gândit niciodată la căsătorie, din moment ce nici el nici Ioana nu consideră că o hârtie ar schimba lucrurile, important fiind sentimentele și fericirea în cuplu.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?’, spune Ciprian Marica.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com