Circulație blocată la metrou. O persoană a căzut pe șine la Piața Unirii | UPDATE

Circulație blocată la metrou. O persoană a căzut pe șine la Piața Unirii | UPDATE
 Circulație blocată la metrou. O persoană a căzut pe șine la Piața Unirii | UPDATE

Circulația este blocată la metrou, la stația Piața Unirii. O persoană a căzut pe șine, miercuri, 6 octombrie 2021. Este vorba despre o posibilă tentativă de suicid. Revenim cu informații. Informația inițială, pe surse, era despre un incident la stația Piața Sudului, în care o femeie a căzut pe șine.

Circulație blocată la metrou. O persoană a căzut pe șine, la stația de metrou Piața Unirii. Metrorex transmite că este vorba despre o posibilă tentativă de suicid.

UPDATE: Victima este conștientă și cooperează cu medicii.

UPDATE: La ora 9:37, circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale, spune Metrorex.

Circulație blocată la metrou

Circulația este blocată la metrou, miercuri, 6 octombrie 2021. Se pare că o femeie a căzut pe șine, la stația Piața Unirii. În acest moment, victima este scoasă de pe șine, iar la fața locului sunt așteptate autoritățile pentru a stabili cauza incidentului.

În știrea inițială, pe surse, se vorbea despre circulația blocată la stația de metrou Piața Sudului, acolo unde o femeie căzuse pe șine, dar informațiilor oficiale au clarificat situația.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 9:00. Iar situația a fost raportată prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență, 112.

Din această cauză, multe trenuri sunt blocate la stația de metrou Unirii 1, acolo unde victima a căzut pe șine, dar și în stațiile din jurul acesteia.

Metrourile raportează o întârziere de câteva minute.

O persoană a căzut pe șine la Piața Unirii

Metrorex a oferit și un comunicat oficial. Astfel, miercuri, 6 octombrie 2021, la stația de metrou Piața Unirii 1, în jurul orei 09:09, a avut loc o posibilă tentativă de suicid. Circulația trenurilor a fost afectată și se desfășoară cu dificultate.

Între stațiile Timpuri Noi – Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru, circulația trenurilor se desfășoară în sistem pendulă.

A fost respectată procedura pentru aceste situații: a fost solicitată atât intervenția echipajelor SMURD, cât și cea a Poliției de la Metrou.

Poliția cercetează acest incident.

„În așteptarea trenului nu staționati dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului.”, transmite Metrorex prin intermediul unui comunicat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com