CLAUDIA, FIICA “SECRETA” A LUI CORNEL GALES L-A DAT IN JUDECATA PENTRU PENSIE ALIMENTARA.

Cornel Galeș avea o fiică, rezultată din prima căsătorie. Fostul soț al Ilenei Ciuculete nu era deloc în relații bune cu fosta familie, iar Claudia chiar l-a dat în judecată pentru banii de pensie alimentară.

a

Nu multe lume știe de existența Claudiei, pe care Corenel Gales ar fi abandonat-o în urmă cu mulți ani, pe când avea doar patru ani. În 2007, când Claudia Galeș avea 20 de ani, și-a dat tatăl în judecată pentru banii de pensie alimentară. Cornel Galeș nu avea deloc o părere bună despre singura lui fiică și chiar a declarat în mod public să fie lăsat în pace.

Cornel Galeș spunea că fiica ei și fosta soție au bani necesari și el a plătit pensie alimentară la timp. Nu voia să mai aibă de-aface cu ele și se concentra exclusiv pe mariajul cu Ileana Ciuculete.

“Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc săracă, fiindcă are două apartamente în București și o casă de vacanță la Buzău, vor doar să mă sicaneze. Fac tot felul de mizerii. Mulți, puțini, cât au fost, eu i-am plătit fetei banii, așa că nu vreau decât să mă lase în pace”, a declarat pe atunci Cornel Galeș.

După ce Cornel Galeș a decedat într-un accident de mașină, petrecut în Spania, Claudia Galeș ar putea moșteni toată averea tatălui său. Lui Cornel Galeș i s-a cuvenit, conform legii, jumătatea de casă ca soţ. De asemenea, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă-parte din drepturile de autor.

Sursa: radiosimplu.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com