CLAUDIA PĂTRĂȘCANU E FOC ȘI PARĂ! GABI BĂDĂLĂU A ANULAT DIN NOU PROGRAMAREA PENTRU CONSILIEREA COPIILOR

Claudia Pătrășcanu e foc și pară! Gabi Bădălău a anulat din nou programarea pentru consilierea copiilor. Artista a răbufnit pe Facebook și a transmis un mesaj dur.

Marți, la ora 13:00, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, aveau o programare la Protecția Copilului pentru consilierea celor doi băieți pe care îi au împreună. Dis-de-dimineață, însă, vedeta a primit un telefon în care era anunțată că ședința de consiliere a fost anulată deoarece Gabi Bădălău nu s-a putut prezenta. Acesta a anunțat că va reveni joi pentru a face altă programare.

Comportamentul lui Gabi Bădălău, care se relaxează în Maldive cu Bianca Drăgușanu, a stârnit furia Claudiei Pătrășcanu. Artista și-a vărsat nervii pe Facebook și a transmis un mesaj dur.”Consider ca toate aceste tergiversări de a nu se prezenta sunt intenționate… acesta având total alte interese personale și ca încă o data arată dezinteresul fata de copiii noștri care erau astăzi programați, repet, pentru aceasta consiliere. Nu înțeleg de ce tot fuge acest tata, de ce ii este teama și de ce atâtea telefoane și anulări când este vorba despre doi copii minori, puși in pericol. Tot astăzi, după cele întâmplate, am făcut o cerere către instituția Protecția Copilului care au menționat faptul ca nu l pot obliga pe tatăl copiilor nici sa facă testul psihologic, dar nici sa i mai consilieze pe cei doi copii.

Tot dumnealor mi au stabilit ptr astăzi consilierea copiilor și tot astăzi, subit, mi a fost anulată. Oameni buni, in ce țara trăim? Badalau își bate joc de proprii copii, dar dacă se întâmpla ceva cu copiii mei, cine Răspunde? Când suna Badalau, răstoarnă toate instituțiile și îmi amintesc bine când cei de la Protecția Copilului din Constanta mi au spus: “Doamna, am fost sunați de mai Sus,ca domnul Badalau sa nu mai fie deranjat”, se arată în mesaj.

Nici pe 5 ianuarie nu s-a prezentat Gabi Bădălău

Rănită și furioasă de comportamentul lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a răbufnit la adresa acestuia și după ce a văzut imaginile cu el și Bianca Drăgușanu publicate de CANCAN.RO în exclusivitate. Mai mult, vedeta a dezvăluit că cel care în acte îi este încă soț a lipsit și de la ședința de consiliere la care erau programați împreună pe 5 ianuarie.

“Un an nou, noi responsabilități, noi oportunități și povestea continuă, doar personajele se mai schimbă… Așadar, azi (n.r.: pe 5 ianuarie), am fost invitată împreună cu tatăl copiilor mei să participăm la o ședință de consiliere care are drept scop consilierea noastră în ceea ce-i privește pe copiii noștri. Altă invitație, altă ignorare din partea tatălui copiilor…

A urmat așteptarea până în jurul orei 13:45, resemnarea… și, în final, alte surprize…. Și nu mă refer la o surpriză plăcută din partea tatălui copiilor… în sensul că ar fi dat curs invitației DIRECȚIEI GENERALE DE ASISTENȚĂ și PROTECȚIE a COPILULUI, ci mă refer la altă știre modernă unde ne(lipsitul) tată este ocupat cu «divele»… Imaginile grăiesc, cuvintele sunt de prisos…

Înainte de plecarea «tatălui» copiilor mei în Dubai, am purtat o discuție telefonică unde îmi cerea insistent copiii să plece cu el în Dubai, amenințând că dacă nu-i dau, nici o problemă… se va descurca în instanță și pe acest plan”, și-a început cântăreața postarea pe contul ei de Facebook.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com