Claudia Pătrășcanu i-a răspuns Biancăi Drăgușanu. Blondina va înnebuni la vederea declarațiilor. „Ce sumă de bani și-a luat de data aceasta?”

Bianca Drăgușanu a făcut-o de tot râsul pe Claudia Pătrășcanu prin ultimele declarații de astăzi, dar se pare că artista nu se lasă mai prejos și i-a adus acuzații grave blondinei. Bianca Drăgușanu va lua foc la vederea ultimelor declarații ale Claudiei Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu contraatacă

După ce Bianca Drăgușanu a sters pe jos cu ea, Claudia Pătrășcanu nu a stat mult pe gânduri și a făct declarații în contraatac,  atingînd subiecte sensibile și aducându-i acuzații grave blondinei. Claudia Pătrășcanu este ferm convinsă că în spatele declarațiilor Biancăi se află Gabi Bădălău. Artista o acuză pe față pe Bianca Drăgușanu că stă cu Gabi Bădălău contra unor sume de bani pentru că ea își stie prețul.

Ce sumă de bani și a luat de data aceasta ca sa transmita acest mesaj venit din partea soțului meu? Declarația aceasta nu i aparține ei. Nu cred ca este o simplă coincidentă ca astăzi am primit aceleași jigniri din partea tatălui copiilor mei, dar la ce pot sa ma aștept de la acest gen de oameni? Unul plătește și altul încasează. Ea cu siguranța are nevoie de ajutor divin și de specialitate dacă a acceptat sa transmită acest mesaj.  O să refuz sa comentez ce a spus despre îngerasii mei pentru ca eu știu ce înseamnă sa fii mama! Oare ea știe? Știe ce înseamnă sa fii mama? Dar oricum, repet…. declarațiile nu sunt ale ei și este mai grav. Oricum e penibil, e penibilă că accepta jocul soțului meu.„, a declarat Claudia Pătrășcanu.

„Ea își cunoaste prețul. Amanta încă soțului meu are cam mult tupeu pentru statutul pe care îl are în viața lui. Mai nou soțul meu se pare ca trebuie sa plătească pe cineva ca să-l iubească. Trist. Dar oare ce se întâmpla dacă dispar banii lui? Mai este iubire? Dacă tot este atât de deșteaptă ar putea să-l facă pe încă soțul meu sa mi acorde divorțul?Cât mai repede îl vreau!„, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com