Claudia Pătrășcanu îi trimite mesaje disperate Biancăi Drăgușanu

După ce a apărut vestea că Bianca drăgușanu are planuri de nuntă cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu i-a trimit mesaje disperate iubitei soțului său. Bruneta, alături de care Bădălău are doi copii, dar cu care se află în plin proces de divorț, pare că încearcă să o avertizeze cu privire la „adevărata față” a bărbatului.

Bianca Drăgușanu, planuri de nuntă cu Gabi Bădălău

După eșecul relației cu Alex Bodi, Bianca pare să-și fi găsit liniștea în brațele lui Gabi Bădălău, și nu este deloc deranjată că acesta nu este încă divorțat de Claudia Pătrășcanu. Însă cel mai șocant, este că frumoasa blondă pare a fi chiar pregătită pentru a-și uni destinele cu nou iubit.

Trăiesc viața pe care o merit și pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Nu vreau să vorbesc despre partenerul meu de viață, vreau să vorbesc despre mine – sunt bine! Am un copil sănătos, am o afacere care funcționează, am prieteni lângă mine. Da, mă mărit…cândva! A treia oară cu noroc, am mai spus , declara Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Claudia Pătrășcanu, mesaje de avertizare pentru Bianca Drăgușanu

În ciuda acestui moment fericit, Claudia Pătrășcanu a decis să îi transmită mai multe mesaje Biancăi, prin care să o avertizeze cu privire la bărbatul de care vrea să-și lege destinul.

Claudia i-a scris Biancăi mesaje peste mesaje, a terorizat-o. I-a spus că vrea să îi vorbească de la femeie la femeie, să îi explice ce fel de om e Gabi. Și apoi au urmat texte kilometrice, în care Claudia și-a spus năduful. I-a spus Biancăi că el nu are atâția bani pe cât vrea să pară, că are multe amante, că nu poate fi bărbatul unei singure femei. Că o agresa fizic, că e un bărbat care umilește femeile, a spus un apropiat al Biancăi Drăgușanu pentru playtech.ro.

Se pare că încă soția lui Bădălău, i-a povestit blondinei și despre modul în care se poartă bărbatul cu cei doi copii, mai ales că și acesta are propriul copil. Bruneta a încercat să o prevină în privința comportamentului pe care obișnuiește să îl aibă Gabi cu copiii, în cazul în care și-ar dori să aibă și un copil cu noul său partener.

I-a mai zis că nu este un tată implicat. Mai apoi i-a povestit niște episoade in care Bădălău vorbea urât despre Bianca și spunea că nu s-ar uita la ea. Claudia i-a mai spus blondinei că Gabi le cere pe toate de soție, însă niciodată nu se ține de cuvânt. Bianca nu a vrut să se bage între ei, pe ea nu o interesează scandalul lor. Nici nu o cunoaste bine pe Claudia, s-au văzut întâmplător pe la evenimente, atâta tot. Ea e șocată de îndrăzneala Claudiei de a da asemenea mesaje, a mai spus sursa pentru playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com