CLAUDIA PĂTRĂȘCANU RUPE TĂCEREA DUPĂ CE GABI BĂDĂLĂU A VORBIT CU BIANCA DRĂGUȘANU ÎN PREZENȚA BĂIEȚILOR SĂI „AU PURTAT DISCUȚII INDECENTE, COPIII AU VENIT MARCAȚI ACASĂ”

Claudia Pătrășcanu este foc și pară după ce fostul ei soț i-a luat vineri copiii de casă, spune ea, sub influența substanțelor interzise. Mai mult decât atât, artista îl acuză pe Gabi Bădălău că ar fi vorbit vulgar cu Bianca Drăgușanu de față cu baieții săi.

Claudia Pătrășcanu a spus totul într-un mesaj pe Facebook, fiind extrem de îngrijorată. Apoi a venit la emisiunea lui Dan Capatos şi a continuat tirul acuzaţiilor: „Copiii mei povestesc niște acțiuni din zona sexuală, niște perversiuni sexuale. Copiii vin șocați, au ajuns copiii să mimeze cu păpuși ce se întâmplă acolo. Aceste pastile i-au nenorocit mintea. El e dependent, el intră în sevraj. Nu mai știe de capul lui. El, când a făcut testul, a stat două zile și nu a luat nimic. Așa a ieșit negativ. De trei luni se întâmplă lucrurile astea”.

Încă soţia lui Gabi Bădălău se plânge că tatăl copiilor săi nu îşi petrece timpul cu cei doi băieţi: „Am tot așteptat și aștept in continuare sa sesizeze autoritățile acestui stat,ceea ce se întâmpla cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021,ora 17.00 copiii au fost luați de către tatăl lor de acasa,fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima data. Comportamentul lui a fost unul agitat,incoerent,agresiv vizavi de mine și mama mea, in momentul in care i am sugerat sa le pună copiilor centura de siguranța. Nu a dorit sa facă acest lucru,afirmând ca nu e treaba mea,ca unul e Badalau!

Pe tot parcursul acestui week end,copiii au stat cu menajera lui,iar ei îl chemau disperați acasa pe tatăl care nu era de găsit. Duminica,ora 18.30….. copiii s au întors la domiciliu,șocați,povestindu mi ceea ce s a întamplat in acel week end.”, spune Claudia Pătrășcanu.

„Tatăl avea conversații video cu Bianca”

„Tatăl avea conversații video cu Bianca,dar și cu copiii mei, care nu și au dorit sa o vadă,însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere Buc-Constanta,tot aceste doua personaje,de fata cu doi copii minori,au purtat discuții indecente,copiii venind marcați și punându mi intrebari.

Testul antidrog l am cerut din FIRUL de PAR, in permanenta este sub influienta acestor substanțe și ar trebui sa va sesizați când o mama sau copiii vin și povestesc situatii grele.Dacă se întâmple ceva cu acești doi copii,cine Răspunde in țara asta? Se întâmpla atâtea in aceasta țara și nimeni nu face nimic doar ptr ca exista acest Badalau?

Copiii mei nu mint niciodată,dar o doamna psiholog de la Protecția Copilului susține acest lucru și care acum câteva luni mi a spus ca s a sunat de mai SUS,sa nu mai fie deranjat fiul lui Badalau! Tot aceasta doamna psiholog a permis tatălui sa ma jignească sub privirea dumneaei….copiii aceștia au nevoie de ajutor și voi face tot ce mi sta in putere ptr educația și siguranța lor. Luați in serios cazul meu,eu tot aștept! Cred in Dumnezeu și sper sa iasă la suprafața tot adevarul,dar acești copii au nevoie de ajutor și protecție! Va rog,faceți ceva!”, este mesajul Claudiei Pătrășcanu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com