AD

MONDEN

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la un pas de împăcare. Vedeta face declarații neașteptate: ”Suntem pe drumul cel bun”

todaymai 14, 2020

Background
share close
AD
AD

După ce și-au aruncat cuvinte grele, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt la un pas de împăcare. Vedeta face declarații neașteptate despre situația lor actuală, iar toate lucrurile merg spre bine.

Se pare că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au revenit la sentimente mai bune. Cei doi au lăsat orgoliul și s-au focusat pe cei doi copii pe care îi au împreună. Dacă până acum artista nu avea cuvinte de lauda la adresa fostului soț, iată acum relația lor s-a mai îndulcit.

N-ar fi de mirare dacă în loc de divorț am asista la o împăcare, mai ales că pe cei doi îi leagă rodul iubirii lor, cei doi băieți.

‘La mine au venit anul acesta toate și a trebuit să lucrez cu mine foarte mult. Am fost cu copiii, nu singură. Eu dacă îi am pe băieți, am totul. Abia acum tot universul se învârte în jurul meu și al copiilor. Dacă înainte se învârtea în jurul fostului soț și a familiei, acum e altfel. Am înteles că trebuie să mă iubesc mai mult. Am învătat, am studiat. Am uitat de existența mea și am pus alte lucruri pe primul loc, dar uitasem să mă iubesc pe mine.

Au fost la tatăl lor de Paște. Anul acesta de Crăciun, vor fi cu mine. Majoritatea timpului îl petrecem împreună. Suntem pe un drum bun. Cred că s-au mai liniștit apele și ne-a mai luminat Dumnezeu mintea și mergem mai departe în instanță. Ne urmăm cursul vieții. Îmi doresc să fie bine și să fim doi părinți maturi, să ne putem crește împreună copiii și să nu simtă despărțirea noastră. E atât de imprevizibilă viața. Mi-am schimbat principiile și felul de a gândi.‘, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars. 

Sursa: viva.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com