AD

BANCURI

Clientul de la bordel si copilul paracios

todayaugust 30, 2017 9

Background
share close
AD
AD

Un barbat iese de la bordel insa este oprit de un baietel:
– Nenea, nenea, am vazut unde ai fost, daca nu imi dai bani te spun.
– Du-te ma copile in treaba ta, ii raspunse acesta.
– Treaba ta nenea, dar daca nu imi dai bani te spun.
Barbatul ca sa scape ii dadu 100 de lei.
Copilul il urmareste si, cand sa intre in casa, copilul ii spune:
– Nenea, nenea, acum stiu si unde stai, daca nu-mi dai bani te spun.
Barbatul in spune:
– Du-te in treaba ta ca ti-am dat deja bani.
– Cum vrei, dar eu te spun.
Barbatul ii dadu din nou 100 de lei.
Copilul merge acasa si ii spune mamei sale:
– Uite mami, am bani.
Mama sa vazand asa o mare suma de bani ii spuse:
– Iar ai furat, nu-ti este rusine?
– Nu mami, mi i-a dat un nene.
– Nu te cred, mane te duc la preot sa te spovedesti.
A doua zi, baietelul cu mama sa la preot. Dupa ce ii povesteste mama ce s-a intamplat preotului, baiatul ramane numai cu preotul sa se spovedeasca.
Baiatul cand il vede ii spune:
– Nenea, nenea, acum stiu si unde lucrezi, daca nu-mi dai bani te spun.

Armonizarea polara cu ajutorul plantelor vindecatoare

In conformitate cu invataturile medicinii traditionale chineze, fiinta umana este un tot unitar. Fiecare parte constitutiva are propria ei polaritate. De asemenea, fiecare relatie functionala a organismului are la baza un raport de complementaritate polara ce rezulta prin interactiunea celor doua aspecte energetice fundamentale YIN si YANG.
YANG este aspectul dinamic al manifestarii, prezent in anumite proportii in tot ceea ce exista.

YIN este aspectul static al manifestarii, prezent in anumite proportii in tot ceea ce exista.

Polaritatea energetica reprezinta baza bunei functionari a corpului fizic uman. Atunci cand polaritatea se perturba, apar disfunctionalitatile. Ele pot fi corectate prin intermediul unui proces de repolarizare sau de rearmonizare polara. Unul dintre principalele instrumente de redinamizare si reechilibrare polara a fiintei sunt plantele cu virtuti vindecatoare.

In conformitate cu invataturile medicinii traditionale chineze, fiecare planta prezinta o anumia preponderenta energetica polara. Astfel, exista plante cu predominanta YANG si plante cu predominanta YIN. Aceasta predominanta poate fi obisnuita, accentuata sau extrema, in fiecare dintre cele doua sensuri polare, YIN sau YANG.

In conformitate cu principiul complementaritatii polare, o stare energetica in care exista o accentuata acumulare energetica de natura YIN poate fi corectata prin aportul unor plante care au o natura accentuat YANG si reciproc, o stare energetica ce este accentuat YANG, poate fi armonizata prin folosirea unor plante cu proprietati accentuat YIN.

De regula, la marea majoritate a oamenilor se constata in prezent o considerabila acumulare de energie YIN. In conformitate cu invataturile medicinii traditionale chineze, aceasta stare anormala predispune omul la confruntarea cu felurite probleme de sanatate, cum sunt racelile, depresiile ori ingrasarea excesiva. Pentru preintampinarea aparitiei unor asemenea probleme, pot fi folosite in alimentatia curenta plante condimentare cu o natura accentuat YANG, cum sunt busuiocul, salvia, menta, cresonul, dafinul, coriandrul sau scortisoara. Ele pot fi adaugate cu succes la diferitele feluri de mancare consumate in mod frecvent, modificand astfel rezultanta energetica a mancarii in sensul amplificarii energiei YANG.

Daca in plus, alegem ca ingredientele alimentare folosite sa fie si ele tot de polaritate YANG, atunci efectele urmarite pot sa survina mult mai rapid. Mentionam cateva ingrediente alimentare care au o natura accentuat YANG: hrisca, orezul Basmati, merele, andivele, morcovii, ceapa rosie, nucile, branza de capra, nautul si soia. Combinand in mod armonios aceste ingrediente pot fi obtinute feluri de mancare sanatoase, naturale si totodata extrem de utile pentru armonizarea polara a unei naturi care este preponderent YIN.
Pentru aprofundarea acestui subiect consultati lucrarea “YIN-YANG secrete si retete.”

Andrei Gamulea
profesor de AYURVEDA

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com